Бум на звездни годежи по Коледа

Новините

14-01-2012, 19:34

Снимка:

World press

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Тази година загубихме една много специална звездна двойка - Ръсел Бранд и Кати Пери. Но не се притеснявайте, защото за всяка раздяла по празниците, имаше десет звездни годежа.

Очевидно всички знаменитости се събраха преди празниците и решиха да бомбардират медиите с новини за своите годежи.
Защото почти им изтървахме следите, ето една рекапитулация, кой ще се жени през 2012 г..

Холи Бери и Оливие Мартинес: Холи вече е сгодена за френския актьор, запознали се по време на снимките на „Тъмен прилив”. 
Това обяснява огромния пръстен с камък като ледник който носи на пръста си, от Нова година насам. И дори глобалното затопляне не може да разтопи това нещо.
Оливие имаше дълъг роман с Кайли Миноуг, но той приключи отдавна, все пак Оливие остана с певицата до края на борбата и с рака.

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл: Както ви казахме, бабата на Джъстин Тимбърлейк, потвърди слуховете, че Джъстин и Джесика наистина са сгодени. Благодаря, бабче!

Бритни Спиърс и Джейсън Трауйк: бившия агент на Бритни направи предложение за брак във Вегас точно преди Коледа. Да се надяваме, че този брак няма да остави Бритни да пее пак: Oops! I did it again (Упс пак го направих).

Дрю Баримор и Уил Копелман: Дрю Баримор се сгоди за бившия шеф на Шанел, тя започна да излиза с него, малко след раздялата си с Джъстин Лонг.

Сиена Милър и Том Стъридж: Приятелчето на Робърт Патинсън предложи брак на приятелката си Сиена Милър по празниците. Той сложи на ръката и, викториански винтидж пръстен. Те вече си имат бебе, остава само сватбата.

Уйнона Джъд и Кактус Мозер: Джъд се сгоди за барабаниста си Скот "Кактус" Мозер. Не е ясно защо този човек се казва Кактус, и определено не бихте искали да разберете.

Стивън Тайлър и Ерин Брейди: Бог да благослови Стивън Тайлър, той най-накрая ще се спре. Заедно е с Ерин Брейди в продължение на седем години, Тайлър предложи брак по празниците, и ще се ожени за трети път.
Говори се, че никой в семейството на Стивън не се интересува от Ерин, и предложението му усложнени положението още повече.

Майкъл Джордан и Ивет Пието: На Коледа Майкъл Джордан предложи брак на супермодела Ивет Пието. Двамата са гаджета от известно време и сега планират да сключат брак.

Джон Леджънд и Криси Тейгън: Леджънд предложи на приятелката си супермодел, докато са били на почивка в Малдивите. Те създават красива музика заедно от 2007 г. насам.

Марио Лопес и Кортни Маца: Марио Лопес се сгоди за майката на детето му. "Казах на Кортни, че искам майката на децата ми да има същата фамилия като тях ", казва Марио.

Това е то романтика, момичета пожелаваме ви да срещате все такива кавалери.