Заря се колебае за Паломино

Спорт

15-01-2012, 18:34

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Местните медии съобщават, че от Луганск за поискали време, за да решат окончателно дали да привлекат нападателя

При другия нападател на Черно море Ермес Паломино, който премина медицински изследвания, лекарите не са открили никакви проблеми.

Венецуелецът също така е показал отлични резултати по време на специалните тестове, особено в упражненията за скорост. 
Въпреки че премина успешно медицинските изследвания и лекарите не са открили никакви проблеми, Паломино все още не е подписан договор със Заря Луганск. Вместо това нападателят замина за родината си, за да се присъедини към националния отбор на Венецуела за контролите със САЩ (21 януари) и с Мексико (25 януари).
Местните медии съобщават, че от Луганск за поискали време, за да решат окончателно дали да привлекат нападателя, въпреки че Паломино заяви, че ще подпише с украинския клуб за 2 години преди 28 януари, когато Заря заминава на втория си подготвителен лагер в Турция.
Причината за колебанието на шефовете на клуба от Луганск е свързана именно ангажиментите на Паломино с националния отбор. В края на февруари Венецуела има планирана контрола с Испания и нападателят по всяка вероятност отново няма да бъде на разположение на състава на Заря, а в началото на март отборът има изключително важен мач от шампионата като домакин на Карпати (Лвов).
Черно море иска 500 хиляди евро за Паломино, а в последните дни се заговори за интерес и на Металург (Донецк) към играча.