Кирил Йорданов: Зелено-бялото райе е на мода във Варна

Спорт

18-01-2012, 09:22

Снимка:

chernomorepfc.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Градоначалникът имаше честта и удоволствието да връчи наградата на победителя в анкетата - Георги Илиев от ПФК Черно море.

Кметът Кирил Йорданов бе официален гост на церемонията „Футболист на Варна за 2011 година".

Градоначалникът имаше честта и удоволствието да връчи наградата на победителя в анкетата - Георги Илиев от ПФК Черно море.
"На мода сред призьорите е „зелено-бялото" райе. Очевидно трябва да дойде моментът, както в модата един цвят става по-актуален за сметка на другия. С това искам да подчертая уважението си към тези, които заслужиха тазгодишните призове", сподели кметът. Той се обърна и към другия футболен клуб в града - Спартак 1918. „Пожелавам на представителите на другата разцветка да положат повече усилия и да бъдат поздравени със заслужени успехи през следващата година", продължи градоначалникът.
Той пожела на младите футболисти на „Черно море" и „Спартак" за в бъдеще да достигнат още по-високо ниво и имената им да се наредят до сегашните легенди на Варна. „Искрено се надявам варненският футбол да пожъне много успехи през новата година. Тази игра е в състояние да преодолее географски, континентални и религиозни различия, да фокусира интересите на цял свят към себе си. Футболът е претърпял вече много разновидности - плажен футбол, футзал, дамски футбол и т.н. Поради това не търпи сравнение с другите спортове", завърши Йорданов.