Генади Луго: Играе ми се

Спорт

18-01-2012, 13:11

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

  Благодарен съм на Спартак 1918, че ми дадоха възможност да играя в този клуб, и им пожелавам успех, каза още десният краен защитник  

Последният освободен футболист от Спартак 1918 Генади Луго сподели, че още му се играе и не смята да се отказва от футбола.

„Играе ми се футбол. Не ми стана много приятно, след като ръководството на Спартак ми съобщи, че няма да се разчита на мен през пролетта. Причината е, че на моя пост бяха привлечени няколко футболисти и аз вече не влизам в сметките на треньорското ръководство", каза бившият десен краен защитник на „соколите". 
Благодарен съм на Спартак 1918, че ми дадоха възможност да играя в този клуб, и им пожелавам успех. Вярвам, че ако не този сезон, то другият със сигурност ще се върнат там, където им е мястото, а именно в А група. Гордея се, че бях част от този колектив, и ще се радвам, ако отново имам честа да играя за „соколите", каза още Луго.
„Все още не знам къде ще продължа кариерата си. Лошото е, че малко късно ме освободиха, повечето отбори са започнали подготовка и ще е трудно да си намеря тим. Искам да играя футбол, парите не ме интересуват толкова. За мен е важно да играя", завърши вече бившият футболист на Спартак 1918 Генади Луго.