Най-зле облечените звезди на червения килим - "Златен Глобус" 2012

Варна Лайф

18-01-2012, 13:49

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Вижте най-фрапантните модни недоразумения на червения килим за наградите "Златен Глобус" 2012

О, какво можем да кажем или направим, освен да поклатим глава и се чудя, защо тези модни бедствия трябваше да се случат?

Оставям сивата коса настрани, Кели Озбърн се е справяла толкова добре на червения килим досега. Но всичко това приключи в неделя вечер с избора на рокля за "Златен глобус".

Модните полицаи на канал Е! не можаха да надживеят този провал на синята рокля от Зак Позен, и се заклеха да си я сложат в малка рамка. Направеният опит да изглежда привлекателна и рационално аеродинамична завърши с неуспех.

Ъгловатите бутер ръкави, последвани от рибя опашка, която се подгъваше и изглеждаше огромна, създаваше впечатление, че роклята е облечена на обратно
Така Кели Озбърн каца на първо място при най-зле облечените на церемонията, тя споделя първото място с майка си Шарън.

Нейната майка се справя малко по-добре. Въпреки че формално тоалетът всъщност е ОК по отношение на кройка и форма. Този бял плат с флорални щампи навлиза в територията на завесите.

Това изглежда малко тревожно за матриархата на семейство Озбърн. Шарън изглеждаше доволна от усилията си като стилист, особено заради блестящите розови обувки с дебела подметка. Забавни, може и да са били, но едни блестящи, сребърни обувки можеше да са по-елегантен избор.

Жените Озбърн са само началото на най-зле облечените дами на "Златен глобус" 2012.

Ерин Вазон се открои като класически кандидат. Да, Ерин, ние всички знаем, че имате зашеметяващо тяло на супермодел, но такава оскъдна рокля като тази все още не може да ви спечели точки за стил.

Лейди Виктория Херви очевидно все още се опитва да го направи като холивудска звезда, тя също привлече вниманието към себе си по всевъзможни начини.

Нейната рокля бе толкова неудобна, че шевът, проектиран да повдигне бюст линията й, всъщност разливаше гърдите и създаваше любопитно плосък вид.

Хипи стил гривни и пръстени също изглеждаха твърде придирчиви срещу шарения корсаж на роклята и чантичката, които вероятно са имали намерение да се координират, но са изцяло погрешни с кораловата си тоналност.

Сара Мишел Гелар влезе в голям моден риск, обличайки бална рокля на Моник Люлиер, но мачкано багрилният стил на щампите бе върхъта. Целият вид на роклята би бил далеч по-успешен с обикновен плат.

Актрисата Емили Уотсън играе твърде безопасно, изборът и обаче донесе обратен ефект.

На пръв поглед нюанса на роклята създава впечатление за прекалено "голо тяло", тъй като е в същия телесен тон като нейната кожа.

Мишниците са твърде тесни, и горната част на корсажа прекалено стегнат, а пояса изглеждаше прекалено хлабав, така че нищо ласкаво за фигурата и не може да се каже.

Нейните обувки, също трябва да са по-деликатни - големи платформи надничат от подгъва на роклята и изглеждат тромави.

Добавяме обидна травма, колието на актрисата никак не е за такова официално събитие, а „извън габаритните” вериги изглеждаха твърде леки.

Някой друг диамант можеше да привлече погледа по-ефективно.

Камерън Диас също не успя да впечатли в синя рокля с черна дантела.

Създателя на деколтето имаше нещастието ефекта да акцентира върху мускулестите рамене и ръцете, като и придава доста мъжествен вид.

За най-зле облечените се класира и Ная Ривера от сериала „Веселие”, която избра прилепнала сива рокля, с доминиращ голям шев отпред.

Аманда Пийт, както много звезди облече бяло, но доказа колко лесно горещата тенденция може да се обърка.

Безбройните слоеве бяла дантела и дължина до глезена са по-близко до викторианска нощница, отколкото удачно облекло за червения килим.

Не мога да повярвам, че е комбинирала тази дреха с диаманти от Фред Лейтън!

Определено Леа Томпсън не носеше вечерна рокля, някой звезди сякаш се обличат недостатъчно и формално за такова важно събитие.

Актрисата изглеждаше облечена като за градинско парти с рокля на щампи над коляното, която несръчно е комбинирала с черни сандали на платформа.

Портокалово корсетената Макена Мелвин изглеждаше евтина, сякаш облечена от карнавален магазин с направена от доста евтини тъкани рокля, подплатена с бяло и намачкана на най-неподходящите места.

Малин Акерман се e спряла на рокле в стил двайсетте години на миналия век, но с доста ниска пазва стигаща почти до пъпчето. Определено можеше да си избере по-подходяща вечерна рокля за този случай.

Много хора коментират роклята на Клер Дейнс от J. Mendel, мненията са раздвоени. Според мен горната част изглежда, сякаш е тренировъчно облекло. Съжалявам, но не.

Помощ за Джесика Частейн от сериала „Помощ”, актрисата изглежда с паласки, сериозни паласки. В своята рокля Живанши с полуполо деколте сякаш страда от навехване на шията. Крепят я единствено ослепителените бижута на Хари Уинстън.

Пайпър Перабо – Тази знаменитост ми изглежда все едно не е дочакала шивачът да си свърши работата и е грабнала роклята от ръцете му. На всичкото отгоре изглеждащата като недовършена Дисни принцеса не се справи с ходенето и постоянно се спъваше.

Славата, тя кара тези звезди да поемат някои рискове. Такава е тя, шивашката смелост, прави модата на тези събития толкова интересна за проследяване.

А вие скъпи читателки, гледайте, учете се и не допускайте техните грешки.