Спартак 1918 загуби първия си мач за 2012 г.

Спорт

21-01-2012, 16:20

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Соколите паднаха с 0:1 от Видима-Раковски в контролна среща играна в Търговище, като единственото попадение в мача бе дело юношата на Черно море и доскорошен футболист на мораците Тодор Колев.

Спартак 1918 загуби първата си контролна среща от началото на зимната си подготовка.

Соколите паднаха с 0:1 от Видима-Раковски на заснежения терен в Търговище, при трудни за футбол условия. Единственото попадение реализира новото попълнение в  лагера на севлиевци Тодор Колев, който разпечата вратата на варненци в 72-рата минута с удар от границата на наказателното поле. Бившият  футболист на Черно море се възползва от грешка в защитата на спартаклии , когато Васко Боев се опита да върне коженото кълбо на стража Марков, но топката се спря в снега. Юношата на моряците се възползва по най-добрия начин и реализира единственото попадение в мача. Варненци използваха два различни състава в срещата, като през първото полувреме в игра бяха повечето от новите попълнения в лагера на соколите.
Въпреки загубата тимът воден от Румен Димов игра повече от задоволително срещу елитния отбор на Видима. През целия двубой соколите стояха равностойно срещу тимът от Севлиево, като само малшанса им попречи да стигнат до попадение. Иван Александров на два пъти Ради Тодоров и Бижев се разминаха пред гола.
 Наставникът Румен Димов остана доволен от показаното от момчетата. Велемир Иванович и Венци Маринов не взеха участие в проверката заради контузии.  Следващата проверка на Спартак 1918 е 25 януари срещу Черноморец в Бургас.

Съставът на Спартак 1918: Първо полувреме - Генко Славов, Цирков, Начев, Илиев, Георгиев, Кателиев, Желязков, Беадиров, Тодоров, Марин Петров, Александров (Второ полувреме - Марков, Христов, Георгиев, Дончев, Начев, Боев, Димитров, Димов, Пламен Иванов, Бижев, Мехмед)