Чужденците на Черно море дебютират срещу Нефтохимик

Спорт

21-01-2012, 17:48

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Генов пуска всички налични футболисти в проверката с бургазлии

Старши треньорът на Черно море Стефан Генов ще използва всичките си налични футболисти в предстоящата първа зимна контрола на отбора срещу Нефтохимик идната сряда, 25 януари.

Наставникът ще пусне два различни състава през двете полувремена и неофициален дебют за „моряците" ще запишат двете нови чуждестранни попълнения - бразилецът Адисон Даниел и венецуелецът Марлон Фернандес. Шанс да се докажат ще получат и дошлите на проби Димитър Пиргов, Дениран Ортега и Живко Атанасов. Решението дали тримата да останат в отбора ще бъде взето след трите проверки на българска земя - срещу Нефтохимик, Черноморец и Добруджа. По този начин Генов иска да се застрахова, преди да прибегне до привличането на някои от тях. 
Все още не е ясно къде ще се проведе спарингът с „шейховете". В зависимост от метеорологичните условия варненци ще изберат между клубното им съоръжение „Тича" или новия модерен стадион „Младост".
В същото време националният отбор на Венецуела се подготвя във Финикс без нападателя Ермес Паломино. Таранът на Черно море остава в родината си, тъй като от местната федерация на венецуелците не успяха да му уредят виза за САЩ. Днес първият тим на „бургунди" излиза срещу янките в контролна среща, а 4 дни по-късно ще срещне Мексико. Малка е вероятността до 25 януари от Венецуела да решат визовите проблеми на Паломино и 23-годишният футболист да пътува за Съединените щати