Румен Димов: Рано е за генерални изводи

Спорт

23-01-2012, 09:22

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Имахме и 4 - 5 100% положения, но не успяхме да реализираме,каза още наставникът на Спартак 1918

Старши треньорът на Спартак 1918 Румен Димов остана доволен от представянето на своя тим в проверката с Видима-Раковски.

Наставникът похвали всички футболисти, които се раздадоха на тежкия терен в Търговище. През целия двубой „соколите" стояха равностойно срещу тима от Севлиево, като само малшансът им попречи да стигнат до попадение.
„Като за първа контрола момчетата се стараха. Рано е да правя генерални изводи. През първото полувреме се получиха много хубави неща в играта ни - момчетата разиграваха, движеха се без топка и направиха по-малко грешки. Стараха се много и създадоха хубави атаки по фланговете. Имахме и 4 - 5 почти 100% положения, но не успяхме да реализираме. Надявам се в следващите срещи да сме по-резултатни", каза Димов.
Наставникът сподели, че след почивката условията за футбол са се усложнили заради непрестанния снеговалеж. „През второто полувреме не успяхме да се адаптираме към времето. В никакъв случай не мога да виня Васко Боев за грешката при гола. По-скоро той не осъзна, че топката може да спре в снега", призна треньорът на варненци.
Както е известно, контролата трябваше да се играе в Севлиево, но там условията също не позволяваха заради заснежен терен. „Опитахме се да избягаме от лошото време, но снегът пак ни застигна. Отборът на Видима си дойде с него", пошегува се Румен Димов.