Легендата взе на проби изгонен от Спартак 1918

Спорт

24-01-2012, 15:14

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Подписалият договор с казахстанския тим Каспий (Актау) Радостин Димов - Легендата, вчера бе представен официално на футболистите, които пристигнаха в Анталия за първия си лагер от старта на зимната си подготовка.

Както е известно, бившият наставник на Черноморец (Балчик) стана наставник на тима от бившата съветска република, а в последствие се разбра, че Димов ще вземе със себе си двама футболисти, които играха под негово ръководство в Балчик. Това са изгоненият от Спартак 1918 централен защитник Станислав Иванов и халфът Цветомир Валериев.  Двамата отпътуваха за Анталия снощи, като по всяка вероятност ще се присъединят към подготовката на Каспий още утре.

„След като ме освободиха от Спартак 1918, г-н Димов се свърза с мен и ме покани да изкарам пробен период в тима от Казахстан. Тъй като съм играл под негово ръководство и предвид факта, че в момента съм без отбор, приех, без да се замисля", каза за в. Черно море юношата на Спартак Станислав Иванов.

Той сподели още каква е причината да бъде освободен от тима на „соколите". „След една от изтощителните тренировки, които са част от подготовката, се оплаках на клубния доктор Мирослав Купенов. Споделих му, че са ми набити краката от твърдия терен, и помолих да бъда освободен от следващото занимание на отбора. Това е причината да бъда дисциплинарно освободен. Според мен просто не бях желан в тима, тъй като на моя пост бяха привлечени няколко футболисти и каквото и да ставаше, аз не влизах в плановете на ръководството", обясни Иванов.