Паломино пропусна и контролата с Мексико

Спорт

26-01-2012, 09:18

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Пантерата в момента е в родния си Каракас, където поддържа форма с местен тим от столицата, в очакване да подпише договор с Заря Луганск. 

Нападателят на Черно море Ермес Паломино не взе участие и в контролата на Венецуела срещу Мексико, която се игра миналата нощ в Хюстън, САЩ и загубена с 1:3.

Федерацията на „бургунди“ не успя да реши визовите проблеми на Пантерата, който бе аут от състава и за проверката с янките няколко дни по-рано. Таранът на варненци в момента е в родния си Каракас, където поддържа форма с местен тим от столицата.
Очаква се в петък 23-годишният нападател да отпътува за Турция, където на следващия ден ще се присъедини към лагера на Заря (Луганск). Именно на турска земя Паломино трябва да подпише договор с украинците и по този начин да се решат проблемите около трансферната му сага, която продължава вече близо месец. Вече на няколко пъти самият нападател се похвали, че ще сложи подписа си върху контракт за 2 г. със Заря, тъй като двете ръководства са се договорили, а венецуелецът е уточнил личните си условия с украинския клуб.