Румен Димов: Доволен съм от старанието на момчетата

Спорт

26-01-2012, 10:04

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Доволен от показаното на терена остана и изпълнителният директор Живко Великов, който похвали „соколите“ за сърцатата игра

Старши треньорът на Спартак 1918 Румен Димов остана доволен от показаната игра в проверката на „соколите“ с елитния Черноморец (Бургас).

Въпреки че загубиха с 1:2, наставникът определи срещата като полезна. „Всеки мач си вадим поуки. Доволни сме от играта. От такива мачове срещу силни съперници няма как да няма полза. Въпреки класния съперник стояхме добре на терена и създадохме няколко добри положения. Попадението на Александров бе много красиво“, каза Димов.
Специалистът сподели още, че не е разчитал на Диян Дончев и Пламен Иванов, тъй като са болни, а Велимир Иванович и Венци Маринов не взеха участие в срещата, поради контузии.
Разбра се още, че стражът Марков е пазил цял мач срещу Черноморец, тъй като е имало уговорка с Генко, който пък ще застане под седемметровата рамка в следващата проверка на соколите срещу Калиакра (Каварна).
Доволен от показаното на терена остана и изпълнителният директор Живко Великов, който похвали „соколите“ за сърцатата игра.