Живко Великов: Доволен съм от Ерхан Мехмед и Цирков

Спорт

26-01-2012, 15:12

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Соколите играят с Каварна на изкуствен терен

Днес на специална пресконференция днес изпълнителният директор на Спартак 1918 Живко Великов сподели, че е останал удовлетворен от показаното от соколите в контролата срещу Черноморец Бургас.

Контролата завърши 2:1 в полза на акулите, като тя се проведе на изкуствения терен в Поморие заради лошото метеорологични условия. Това е и причината вече почти възстановените Велимир Иванович и Венци Маринов да пропуснат и тази проверка. Генко Славов пък не е играл, защото ще пази в предстоящата контрола срещу Калиакра в събота. „Срещу класен отбор като Черноморец показахме някои хубави неща. Хубавото е и, че няма контузени след тази проверка. Разбира се, че показахме и слабости, но това е нещо нормално за всеки един отбор. Убеден съм, че ще ги сведем до минимум. Умишлено искаме да играем с елитни отбори”, каза Живко Великов . Той е доволен от представянето на новите футболисти в тима, като приятно изненадан е останал от Ерхан Мехмед и Цирков.
Следващата контрола на Спартак е в Каварна в събота на 28-и януари в 11 часа. Тя ще се играе на изкуствен терен. Ето защо отново няма да се рискува с включването на Велимир Иванович и Венци Маринов.
Все още не е намерен съперник за 25-и февруари. Вероятно тогава варненци ще се изправят срещу тим от В група. Това ще бъде и последната проверка преди старта на пролетния дял в Източната Б група.