Феновете на Спартак организират протест за първия мач от първенството

Спорт

26-01-2012, 22:47

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Привържениците се организират във Фейсбук, като на страницата на „соколите" в социалната мрежа се призовават всички, които обичат Спартак (Варна), да се присъединят към протеста на мача с Несебър в на 3 март на "Коритото"

Феновете на Спартак (Варна), които са недоволни от управлението на сегашните ръководители на „соколите", организират офанзива за първия мач на тима от Коритото от пролетния дял на шампионата, научи ВарнаУтре.бг.

На мача с Несебър, който ще се играе на 3 март на Коритото, се очакват голям брой ултраси, които не припознават Спартак 1918 за своя любим Спартак (Варна). Те ще протестират срещу ръководството, като най-вероятно отново ще разпънат лозунги, както на двубоя от първия кръг на Източната Б група срещу Сливен и на дербито от 11-ия с Ботев Пловдив. 

Феновете се организират във Фейсбук, като на страницата на „соколите" в социалната мрежа се призовават всички, които обичат Спартак (Варна), да се присъединят към протеста на първия мач от втория полусезон.

Ето и какво пише на страницата във фейсбук на ПФК Спартак (Варна):
На ‎03.03.2012 от 14:00 ч. на Стадион Спартак - Протест срещу хората, които погребват любимия ни отбор! Елате всички в сектора на АГИТКАТА! Човек предаде ли се ,НИКОГА няма да постигне това което иска ! ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ, СПАРТАК ВАРНА ТОВА СМЕ НИЕ - ПРОТИВ ЯНКО АГА, КЮФТЕТО БЕЗСКРУПУЛНИТЕ БОКЛУЦИ УНИЩОЖИЛИ КЛУБА !