Одесос-Хидроремонт разгроми Мания

Спорт

04-02-2012, 20:43

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Момчетата на Симеон Христов удариха превърналия се в сателит на футболния Черно море тим на Мартин Балулов с 5:1

Миналогодишният шампион в градското първенство на Варна по футзал Одесос-Хидроремонт успя да скъси дистанцията си във временното класиране, след разгромен успех над лидера Черно море Мания.

Одесосци удариха Мания с 5:1, като разликата между първия и втория в подреждането вече е само една точка. Шампионатът в морската столица става все по завързан, тъй като на трета позиция, също само на точка от първия, се намира Гранд Про-Коктейлс, който също ще се бори до последно за призовите места. Както е известно, първите два тима в крайното класиране на градското първенство в морската столица ще участват в плейофите от държавното първенство, като победителя в тях ще получи право да представи България в Шампионската лига.
Интересното е, че тимът на Мартин Балулов постепенно се превръща в сателит на футболния Черно море. Само че не подпомаган от босовете на Тича, а подкрепян от феновете на Морето. По тази причина за да оправдаят появата на феновете, ръководството на Мания смениха екипа, с който играха през първия сезон. За срещата с одесосци маниаците се появиха с фланелки наподобяващи тези на Черно море. По този начин ултрасите на „моряците” не спираха да подкрепят отбора на Мартин Балулов, с песни и хореография позната ни от мачовете на футболния Черно море.

През втората част Виктор Викторов напусна играта принудително. При едно съприкосновение до страничната линия, коляното на Викторов се усука, като от тима на одесос се опасяват, че става въпрос за скъсани връзки. Предвид тежката травма, целият отбор на Одесос посвети победата над Мания именно на контузилия се играч.