Стефан Генов: Във Фернандес и Живко Атанасов има много футбол

Спорт

05-02-2012, 15:07

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Пловдивският специалист обясни, че резултата в тези контроли не е от значение, по-лошото е, че играта куца в креативен план.

Наставникът на Черно море Стефан Генов заяви в интервю за клубния сайт, че резултатът в проверката със Спортул не е толкова важен, колкото играта на футболистите.

Пловдивският специалист сподели, че замисълът в играта липсва, но се надява до края на подготовката футболистите да изчистят грешките си. 
„Като за първа контрола на турска земя играхме добре. Резултатът не е важен. През първото полувреме се държахме на ниво. Създадохме няколко положения, не бяха чисти, но можеха да се развият до гол. Съжалявам, че не успяхме да вкараме. Атакуващите ни футболисти се разминаха на два пъти пред гола“, каза Генов, който допълни, че през втората част моряците са били доста беззъби, предвид смените които е направил на почивката.
Пловдивският специалист похвали венецуелеца Марлон Фернандес и каращия пробен период Живко Атанасов. „Двамата се включиха много добре в мача. Личи си, че в тях има доста футбол“, завърши Генов.