Окончателно: Пропадна двубоят на Спартак 1918 от Албена къп

Спорт

08-02-2012, 10:23

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

 Срещите са отложени за петък от 13 часа.  

Организаторите на турнира Албена къп и ръководителите на клубовете взеха решение, срещите Светкавица - Спартак 1918 и Спортист Своге – Калиакра да не се състоят.

Причините са тежките метеорологични условия – минусови температури и снежна виелица, които сковаха страната през последните дни. Терените в курортния комплекс не са годни за провеждане на срещите от днешния ден.
Мачовете ще се проведат в петък от 13 часа, ако времето позволява. 
Както вече писахме, наставникът на соколите Румен Димов сподели, че след като има опасност за здравето на футболистите е нормално срещите да бъдат отложени.
Именно заради опасения за лошо време и невъзможност мачовете от Албена къп да се играят по предварително изготвената програма, бе една от причините тимовете на Берое, Ботев Враца и Монтана да се откажат от участие в надпреварата.
Програмата за следващия етап на турнира ще се изготви след изиграването на тези два мача. Следващите двубои също се преместват във времето и ще се играят в понеделник, сряда и петък, когато турнира трябва да приключи. Според предварителната програма Албена къп трябваше да завърши на 14 февруари.