Адел съди списание за фалшиви порно кадри

Новините

18-02-2012, 16:02

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Адвокатът на Адел е предприел съдебни действия срещу издателя на френското списание Public, заради фалшиви секс снимки.

Адел е на върха и точно сега, в разгара на нейната популярност и в разцвета на силите й, е нормално още нещо... слухове за домашно порно.

Носителката на шест награди Грами съди френско списание, след като изданието публикува фалшиви снимки уж от секс филм със звездата Адел.

Списание "Public" твърди, че кадрите са заснети със смартфон.

На корицата е публикувана снимка на жена, която бегло прилича на Адел. Тя държи два пръста в устата си, по начина, по който хората си викат такси, свирят на концерт и в телевизионни предавания.

Адвокатът на Адел е предприел съдебни действия срещу френския издател, който твърди, че има над три милиона читатели всяка седмица.

В изявление за MailOnline адвокатът на певицата заяви:

"Информирани сме, че френското списание" Public" публикува днес изображения, за които твърди, че показват наш клиент в секс кадри.
Клиентът ни не се е снимал в секс видео, както се твърди в статията.

Нашият клиент не е на снимките. Подобни твърдения са неверни и грубо клеветнически. Представляваният от нас клиент ще предприеме правни действия във връзка с този случай. "

Междувременно, истинската Адел се появи в мартенския "Vogue" и снимката на корицата предизвиква някои полемики.

Читателите са на мнение, че на снимката певицата е направена да изглежда много по-слаба, отколкото е всъщност.

"Благодаря за това отлично интервю, най-доброто, което съм чел досега.
Показва я не само като певица, но и като човек. Въпреки това снимката на корицата е точно обратното. Това е най-лошият кадър на Адел, който съм виждал",  казва читател.

„Трудно е да се присъединя към общото мнение, просто не ми изглежда така, но искрено се надявам, че снимката не е претърпяла пълна Фотошоп промяна.
Адел е по-голяма от живота личност и не можем да я съдим за тялото й", пише читател онлайн.

В интервю пред Андерсън Купър Адел казва: "Никога не бих се превърнала в някаква хърбава миньонка, само за да успея. На кориците и в клиповете си съм такава каквато съм в действителност, не искам да обърквам феновете си, и те да се чудят какво става.”