Възможности и признаня

Архив Варна

25-02-2012, 14:31

Автор:

ЕЛЕНА ПЕНЧЕВА

Всичко от Автора

Слънце в Риби, Луна в Овен-Телец

Астрологична картина на уикенда - 25,26 февруари

В събота, мнозина ще пожелаят да удължат деловата седмица или ще изберат по-активни възможности за отдих. Физическия и емоционалния статус са високи- ще можем бързо да взимаме решения и вероятно ще ни се прииска да внесем изменения в обичайния си живот. Хароминята между Слънцето и Юпитер подсказва възможности за позитивни промени, не без помоща на влиятелни личности, които ще ни донесат нови шансове и възможности за лично развитие. При това ще бъде много важно да направим успеха си видим за околните, а очакванията за признание могат да бъдат един от основните мотиви заложени в стремежа към разтеж. Добре е да се освободите от тях-това няма да намали възможностите ви, напротив.
Вечерните часове предлагат прекрасни предпоставки за активни социални контакти, приятелски сбирки и романтични срещи. Всички те ще протичат успешно и ще ни нояст много позитивни преживявания, а в някои случаи дори ще ни предложат интересни възможности за промяна в текущите планове. Спазването на определена дистанция обаче ще бъде необходим израз на уважение към събеседника или партньора.
Неделният предиобед дава обещания за успешни покупки. Ще можем бързо и лесно да открием желаните вещи на удачна за нас цена, а и самия шопинг ще има характер на забавление и ще носи удоволствие. Удоволствието ще нарастне ако го споделяте с приятни и обичани от вас хора. Посветете деня на активен отдих и развлечения-работата и отговорностите ще ви натежат и ще подхранят у вас чувството на неудоволетворение. Денят е благоприятен за творчески инициативи и изанимания, но не подкрепя дейности изискващи повишена концентрация, внимание и съсредоточеност.
Разгърнете фантазията си и я използвайте дори в обичайните битови дейности-така те могат да се превърнат в едно изключително преживяване.
Следобедните часове ще ни донесат повече спокойствие и чувство за увереност в собствените сили.Интимните връзки ще носят радост и удоволствие, особенно в случай, че срещаме в патньора разбиране и липсват излишни безпокойства.

Здраве хранене и красота

Намерете време за отдих и релаксация. Избягвайте стресовите ситуации и не напрягайте организма излишно с тежко физическо натоварване. полезни ще бъдат масажите и по-леките физически упражнения. Водните процедури ще имат изключително благоприятен ефект, особенно в неделя.
Бъдете умерени в храненето. Сега можете бързо да се сдобиете с излишни килограми, а тежките храни ще затруднят протичането на обменните процеси, които са активни в момента.
Уязвими са нервната система и осезателните органи.Ако ви  трудно да се справите с емоционалното си състояние вземете прохладен душ. Той е балансира физическото и емоционалното ви тяло.