Директор въведе строг режим във футзалния Одесос

Спорт

01-03-2012, 13:47

Снимка:

odesos-futsal.com

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

 От днес в клуба има вечерен час, който всеки един играч е длъжен да спазва 

Заемащият два от ръководните постове във футзалния Одесос-Хидроремонт - спортно-технически и изпълнителен директор Иван Викторов наложи изключително строг режим на играчите в тима.

От днес (1 март) в клуба има вечерен час, който всеки един играч е длъжен да спазва, като отделно на всеки е раздаден хранителен и питеен режим, който трябва да спазват играчите. Всички мерки са взети с ясната идея, че пред клуба предстоят най-важните срещи от сезона и шефът на одесосци се е заел с затягането на дисциплината. Като заклет противник на алкохола и строг диетолог, Викторов сам е изготвил програмата. Последния бе категоричен, че лично ще се обикаля нощните клубове и дискотеки където най-често могат да бъдат забелязани част от играчите на клуба. Глоби не се предвиждат, а ако някой си позволи да не спази наложените правила, направо ще бъде отстраняван от клуба. Определено най-ощетени ще бъдат Стойчо Попчев-Чочо и Влади Гочев-Зику, които не рядко посещават нощните клубове с фолк тематика в морската столица.

Междувременно стана ясно че Виктор Викторов ще претърпи операция на скъсаните в мача с Гранд Про кръстни връзки в петък. Хирургическата интервенция ще извърши д-р Михов.

Друг контузен състезател в тима на Одесос-Хидроремонт, капитана Петър Караджов се възстановява повече от добре и всички в клуба се надяват той да бъде част от отбора, поне за предстоящия шампионат по плажен футбол през лятото.