Звезди за един ден с първо ревю във Варна

Варна Лайф

02-03-2012, 14:36

Снимка:

Мартин Дралчев

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Четири момчета и четири момичета имаха шанс да дефилират като истински модни икони в проекта на Красимир Недялков "Стани звезда за един ден".

Първите участници от проекта „Стани звезда за един ден” участваха в модно ревю.

„Идеята ми търпи развитие и реших да включа най-сполучливите участници в проекта досега и в истинско събитие, дадох им шанс да станат звезди и на модния подиум, представиха се много добре.”

Това сподели идейният двигател на проекта - стилистът Красимир Недялков след вчерашното ревю, представящо най-доброто от модата във Варна през този сезон.

Четири момчета и четири момичета имаха шанс да дефилират като истински модни икони, облечени в едни от най-актуалните марки, предлагани във Варна.

Официални костюми, вечерни рокли, спортно елегантни, ежедневни облекла и обувки на световни марки преобразиха иначе обикновените момчета и момичета някои от тях бъдещи абитуриенти.

Публиката на събитието шумно аплодираше и подкрепяше първите стъпки и успешното представяне на участниците в проекта.

Сред гостите бяха емблематичните модни икони Яненка Люцканова - Мисис България 2003, и Алиса Ганева - Мис Варна 2009.

Именно с авторска модна колекция на Алиса Ганева закриха модното шоу младите манекени.

В паузите младата певица Майра - също участник в проекта, забавляваше публиката със своите изпълнения на авторски песни.

Пред гостите младежите споделиха усещането си след въпрос от водещата Елза Парини.

„Почувствах се наистина специална, толкова много аплодисменти, страхотно е...”, каза за първата си среща със славата Лиляна Кирилова участничка в проекта.

Ангел Соколов и Георги Йорданов от Варна пък дефилираха със самочувствие и споделиха, че се чувстват сякаш са родени да са звезди.

Халил Халил пък имал желание да придобие опит в носенето на официално облекло защото има амбицията да бъде сериозен мъж и кавалер. „Сигурен съм, че момичетата ще искат да ме опознаят още повече, а и това е добър тренинг за абитуриентския бал”.

В началото на вечерта Халил и Мартина, облечени като Пижо и Пенда, посрещаха гостите на събитието и ги закичваха с мартенички, докато останалите участници бяха в ръцете на коафьорите от Фризьорски център COLORS.

За ефектните им прически се погрижиха артистичните специалисти Ердем и Чавдар Чернев от най-големия фризьорски център в страната.

Именно там се състояха и някои от автентичните фото сесии на кандидатите за слава в проекта „Стани звезда за един ден”.

Специално пред ВарнаУтре.бг Красимир Недялков съобщи, че поради големия интерес проектът продължава.

Всички мераклии да се включат са добре дошли на кастинг всяка неделя от 13,00ч. до 16,00ч. в Пиано Бар „Старс” по-известен като Панорамата на хотел „Черно море”.

Защо не опитате и вие?