Пресаташе на Спартак 1918 се опита да осуети протеста на феновете

Спорт

03-03-2012, 21:08

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Чавдар Карачобанов натиска полицай да не пуска протестиращите

Пресаташето на Спартак 1918 Чавдар Карачобанов се опита да осуети организирания протест от феновете на соколите, видя репортер на ВарнаУтре.бг.

Ултрасите протестираха на Коритото срещу управата на клуба. Привържениците на Спартак Варна не припознават сегашния Спартак като техния любим отбор и перманентно организират протести срещу ръководството.
Пресаташето на Спартак 1918 пък решило да блесне в очите на своите шефове. За това и бил опитът да спре достъпа на протестиращите на стадиона. Чавдар отишъл при един от полициите, отговарящи за охраната на срещата, минути преди феновете да нахлуят на стадиона. „Не ги пускайте на стадиона, тези само оскверняват името на Спартак“, казал Карачобанов. „Не трябва да ги пускате или поне им вземете плакатите и транспарантите”, настоявал той. Представителят на органите на реда обаче не останал длъжен на напъните на пресаташето. „Ако искаш и лепенка да им сложа на устите, за да не пеят песни”, отговорил му не без подигравка полицаят. Всичко това се случило пред очите и на други униформени служители на реда.