Софи на кориците на европейски списания

Варна Лайф

04-03-2012, 16:59

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Водещи издания в Испания, Франция и Турция я сложиха на корицата, а коментарите са, че песента на България е много подходяща и има реални шансове за победа в Баку

Европа също харесва Софи Маринова.

Доказателствата са, че водещи издания в Испания, Франция и Турция я сложиха на корицата. Коментарите в публикациите пък гласят, че песента на България е много подходяща и има реални шансове за победа в Баку.

„Любов без граници”, с която Софи ще представи България на конкурса,  се приема изключително добре от международната публика и така тя стана известна само за ден по света, пише Стандарт.

По време на Българския финал множество фенове предприеха агитационна атака в социалната мрежа. Това явно не беше належащо тъй като се забелязваше положително настроение от потребителите към Софи и нейната безгранична любов.

Освен в България, песента финалист „Любов без граници” на Софи Маринова, която има рефрен на турски език, се прие по много добър начин и от турското общество.

В медиите в южната ни съседка пише, че всъщност това ще бъде единственият текст на турски език, тъй като песента-финалист на Турция ще бъде изпълнена на английски език.

Софи Маринова разбуни духовете в България, но пък в чужбина не намират нищо странно в това, че е спечелила първото място в музикалната надпревара.

Нещо повече – според изданията със Софи Маринова България е увеличила шансовете си за успех в Баку.

Софи Маринова ще получи 12 точки от Франция, което е много голямо постижение, тъй като това е максимумът.

Пожелаваме й успех и се надяваме догодина София да е домакин на  Евровизия 2013

.