Продават къщата на семейство Флинстоун за 3,5 милиона

Новините

04-03-2012, 19:02

Снимка:

Everett Fenton Gidley

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Къща, сякаш излязла  от сериала "Семейство Флинстоун", се продава в Малибу. Имотът се гордее с 360-градусова гледка към Тихия океан, Шенелските острови, планината Бони и долината Серано.

Американският водещ, сценарист и продуцент Дик Кларк обяви за продажба ексцентричната си къща в стил семейство Флинтсоун в Малибу.
Имотът е с начална цена 3,5 милиона долара.

Яба, даба, дуууу...

Това е много добра цена за имот в Малибу и още по-добра за откачена къща като тази.

Дик Кларк е емблематично лице за американците, става известен като водещ на шоуто „Американска естрада” през 50-те и 60-те години на миналия век.

Превръща се в легенда, когато става водещ и продуцент на новогодишното шоу по Ей Би Си, което се излъчва всяка година на живо от Таймс скуеър от 1972 година насам.

Пропуска само 2004 г. - тогава претърпява масивен инфаркт. След този случай в отброяването на последните секунди преди нова година му помага млад ко-водещ.

Та именно тази знаменитост си има къща в Малибу, построена след като Фред Флинстоун стана част от живота на семействата по света.

Имотът е направен да изглежда така сякаш е изваян от масивна скала, която е кацнала на върха на планината на площ от над 23 акра (93 декара).

Имотът се гордее с 360-градусова гледка към Тихия океан, Шенелските острови, планината Бони, и долината Серано.

Гледката изглежда дори по-зашеметяваща през широките прозорци на дома, направени от стъклен панел.

Таваните са ниски, а стените са направени да изглеждат като истинска пещера.

Обявата описва имота като "Най-доброто от изкуството архитектура”.

"Наистина невероятен и уникален - отвътре и отвън. Архитектурата на този дом, безпроблемно кореспондира с форма и функция. Вътрешното пространство е изключително обемно и се отличава с простора на стъклото, за да улови гледката от всяка стая на този дом. "

Кухненските прозорците са четири продълговати кръга с изглед към планината. Къщата има една спалня и две бани. В хола има камина, а имотът е обзаведен с басейн и конюшня.

Според Хъфингтън пост, Кларк е платил 500 долара за земята, върху която е построен домът му през 1991 г.. Най-добра инвестиция, правена някога.

Фред и Уилма Флинтсоун сигурно биха се преместили от Бедрок в Малибу, ако видят тази къщурка.