Бейби бум в Холивуд: 12 Бременни знаменитости

Новините

07-03-2012, 23:38

Снимка:

TMZ

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Цяла дузина звездни майки се очакват през следващите месеци, нямаме търпение да видим отрочетата на забременелите холивудски съпруги, и да им се порадваме. Ето списъка на известните бременни жени през 2012г.

Холивуд е издут от коремите на бременни звезди тази година.

Шепа знаменитости ще бъдат майки за първи път през 2012 г., и още толкова пък увеличават потомство си.

Нямаме търпение да видим отрочетата на забременелите холивудски съпруги, и да им се порадваме. Без повече приказки ето списъка на една дузина известни жени бременни през 2012г.

Джесика Симпсън: Джесика изглежда горда от резултата, и го показва всеки ден. Тя старателно се радва на бременността си. Модният магнат наскоро позира гола за списание Elle, фукайки се с гигантския си корем. Освен това Джесика потвърди, че очаква момиче.

Снуки: След седмици на спекулации, Звездата от "Джърси Шор" Снуки обяви, че си има „кюфте във фурната”. Дано останалите актьори от сериала да са готови за пред родилен фитнес, женски консултации и акушерство.

Кортни Кардашиян: Кортни е бременна с второто си дете от Скот Дисик.
Тя потвърди, че синът й Мейсън ще си има сестра. Фамилия Кардашиян толкова много се разраства, че вече няма изброяване.

Кристин Кавалари: Кристин наскоро обяви, че е се е събрала отново с бившия си, Джей Кътлър. Малко след това, тя сподели, че двамата очакват бебе. Вече бременна тя бе водещ на канал Е! от червения килим на Оскарите, и се бе възкачила на сандали дело на дизайнера Кристиан Лобутен. Всички се чудят как бременните жени издържат на такива високи токчета.

Ванеса Лачей: Бебе Лачей е на път! Ванеса Минило и новия й съпруг Ник Лачей очакват първото си дете. Ванеса е известна ТВ водеща, модел и актриса, дали ще намали изявите и работата по време на бременността още не е ясно.

Сиена Милър: "Това е много вълнуващо", каза Сиена Милър за бременността си. "Аз съм във второто тримесечие, така че можем да си говорим свободно за това."
30-годишната актриса е бременна с първото си дете. Бащата е 26-годишният й приятел Том Стъридж, с които се срещат от около година.
Имаше слухове, че му е изневерявала с Джъд Лоу така че не е много сигурно кой е бащата в действителност.

Ума Търман: Ума Търман е бременна с третото си дете. Нейн представител потвърди, че Ума очаква момиче. Таткото? Нейният годеник, бизнесменът Арпад Бусон. Ума вече има две деца от бившия си Итън Хоук. Това са 10-годишният Левон и 13-годишната Мая.

Хилари Дъф: Лизи Макгуайър порасна. И не, Гордо не е бащата.
Извинете това бе шега в стил Никелодеон. Хилари очаква момче от съпруга си Майк Комри - канадска хокейна звезда, който обяви че, се пенсионира от спорта и се отдава на бащинството.

Алесандра Амброзио: Най-популярният Ангел на Виктория сикретс роди първото си дете през 2008 г., и е бременна отново. Жените по света изпитаха страхопочитание към бързото възвръщане на първоначалната форма на
тялото от преди бременността.Тя посъветва бременните: "По принцип не яжте шоколад или бонбони ... нищо, което е нездравословно. Наблегнете на здравословната храна, тренировки и много, много кардио. "

Моли Симс: Дайте на Моли Симс да налага нови модни тенденции и тя ще го направи. Най-горещата нова тенденция- бременно коремче. И тя го носи.       Топ моделът Моли Симс и съпругът й Скот Стъбър са направили бебето по време на медения си месец и очакват първото си дете през юни.

Алисън Ханигън: Алисън е бременна с второто си дете, актрисата каза, че нейната дъщеря Сатяна Мари е в процес на подбиране на имена за
новото попълнение."Ако е момиче, Коко. Ако е момче Гагузи, звучи като джакузи! "Със сигурност е така. Бъфи убийцата на вампири, както е по-известна Алисън очаква бебе от съпруга си актьорът Алексис Денисоф с който заедно се снимаха в сериала за убийцата на вампири. Интересен факт – Алисън роди дъщеря си Сатяна на връх рождения си ден 24 март 2009 г. в Лос Анжелис.

Елизабет Бъркли: Джеси Спано е бременна! Звездата от тийн сериала „Спасен от звънеца" Елизабет Бъркли очаква първото си дете със съпруга Грег Лорън. Двамата сключиха брак през 2003 година. Бъркли е петият основен член на екипа от
"Спасен от звънеца", който ще има дете. Марк-Пол Гослар, Тифани Тийсен, Ларк Вурхайс и Марио Лопес са другите бивши членове на екипа които, сключиха брак и имат семейства и деца през последното десетилетие.

Честит Осми Март на всички холивудки майки.