Националите с Китанов удариха Румъния

Спорт

08-03-2012, 11:13

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Трикольорите победиха северните ни съседи с 2:0 в контрола играна в Букурещ

Националният отбор на България по футбол до 17 г. удари връстниците си от Румъния с 2:0 в контролна среща играна в Букурещ.

Головете за младите лъвове вкараха Борислав Цонев и Милчо Ангелов. Страхотен за трикольорите бе вратарят от академията на Черно море Георги Китанов, който запечата вратата си и не допусна да му бъде отбелязан гол. Стражът остана на терена пълни 90 минути и с блестящите си намеси отчая футболистите на северните ни съседи. Юношата на моряците е един от талантите на варненската школа и една от най-големите надежди на треньорът на вратарите Краси Колев.
На лъвовете предстои още една контрола с румънците в Букурещ - на девети март. След това те се прибират в България и от 12-ти март ще бъдат събрани на лагер в София. На 18-ти март отборът пътува за Бремен, където предстоят мачовете от елитния квалификационен кръг за Евро 2012 срещу Германия, Португалия и Турция.
Мачът бе изгледан на живо от Щефан Бьогер, треньор на един от съперниците на лъвовете в елитния квалификационен кръг за Евро 2012 - Германия.