"Арена Футбол" дарява на феновете нови битки в "А" група

Спорт

10-03-2012, 10:02

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Двубоят между Черно море и Ботев (Враца) може да наблюдавате на живо само по SPORTLINE.BG

Поредната порция български футбол ще получат феновете благодарение на "Арена Футбол". От петък до понеделник всички ще могат да гледат НА ЖИВО и БЕЗПЛАТНО мачовете от 18-ия кръг на "А" група.

Специално за феновете на футбола във Варна, Бургас и Пловдив и регионалните сайтове VARNAUTRE.BG, PLOVDIVUTRE.BG и BURGASUTRE.BG, които са част от Alternative media group (AMG), ще предлагат възможност за гледане пряко мачовете от "А" група.

Програмата започва с гостуването на възродения Локомотив (Сф) в Стара Загора. Феновете на Берое ще очакват техните любимци да запишат победа след като направиха добър мач, но загубиха с 0:3 от лидера Лудогорец преди седмица. Началото на двубоя е в 17,30 часа, а феновете ще могат да го гледат в LIVESPORT.BG.

Фокусът в съботния ден ще се премести в Северна България, където предстоят гостувания на Лудогорец и Литекс. Водачът в таблицата на "А" група ще се опита да продължи победния си ход на стадиона в Севлиево, където го очаква бойкият тим на Видима Раковски. Първият съдийски сигнал ще бъде даден от Калин Людмилов в 15,30 часа, а прякото излъчване е на сайта BOOKMAKERS.BG.

По същото време шампионът Литекс ще започне мача си в Търговище в опит да запише трета поредна победа под ръководството на Христо Стоичков. Домакините от Светкавица са абсолютен аутсайдер в "А" група, но едва ли ще се дадат без бой на своя именит съперник. Мачът може да гледате директно в LIVESPORT.BG.

В неделя предстои поредното гостуване на Миньор в София. "Чуковете" и техните легендарни фенове ще се опитат да изненадат стабилния отбор на Славия на неговия стадион в "Овча купел". Мачът е предвиден за пряко излъчване в LIVESPORT.BG от 15,30 часа.

Последният двубой от 18-ия кръг на "Виктория футболно първенство" ще се играе в понеделник. Черно море приема Ботев (Враца), като феновете на "Тича" ще могат да гледат за първи път своите любимци във Варна през тази година. Всички останали могат да проследят двубоя в SPORTLINE.BG от 15,30 часа.

ПРОГРАМА НА МАЧОВЕТЕ:

ПЕТЪК, 17,30 часа: БЕРОЕ - ЛОКОМОТИВ (СФ) (LIVESPORT.BG, Коментатори: Филип Петрунов и Виктор Трифонов)

СЪБОТА, 15,30 часа: ВИДИМА РАКОВСКИ - ЛУДОГОРЕЦ (BOOKMAKERS.BG, Димитър Колев и Ивка Димитрова)

СЪБОТА, 15,30 часа: СВЕТКАВИЦА - ЛИТЕКС (LIVESPORT.BG, Милен Николов)

НЕДЕЛЯ, 15,30 часа: СЛАВИЯ - МИНЬОР ПК (LIVESPORT.BG, Филип Петрунов и Димитър Георгиев)

ПОНЕДЕЛНИК, 15,30 часа: ЧЕРНО МОРЕ - БОТЕВ ВРАЦА (SPORTLINE.BG, Филип Петрунов и Недко Петров)