Кати Пери излиза с френски топ модел

Варна Лайф

10-03-2012, 15:30

Снимка:

The Sun

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Кати Пери бе забелязана по време на модната седмица в Париж в компанията на френски топ модел. Манекенът, който е лице на модния гигант Шанел, призна, че би искал да се ожени за нея.

Ръсел Бранд едва ли е най-красивата гледка, но виж някой френски манекен е нещо, което си заслужава да се отбележи.

Кати Пери бе забелязана по време на модната седмица в Париж в компанията на френски топ модел.

Отношенията й с горещия французин Батист Джабaкони са явно повече от приятелски. Манекенът, който е лице на модния гигант Шанел, призна, че би искал да се ожени за нея.

"Харесва ми това, което тя излъчва. Тя има дух и се държи естествено. Мисля също, че е гореща. Ако можех да я разведа със съпруга й, бих се оженил за нея", заявил Батист в интервю за списание Dansk миналата година. 

"Те бяха заедно в компания с други хора, но изглеждаха като много влюбена двойка", разказва източник пред вестник Сън. "Джабaкони не се отделяше дори на крачка от нея, двамата се държаха много закачливо. Имаше много шепнене на ушенце, размяна на шегички, а бе държаха се като много добре изглеждаща двойка".

Другите в компанията са били италианската актриса Елиза Седнаоуи и английската актриса Кая Скоделарио.

Кой всъщност е той?

Батист е 23-годишен и е лице на Шанел, той е най-високо платеният мъжки модел в света - освен за Шанел той дефилира и за Фенди.

Негова близка приятелка е принцеса Касиа Ал-Тани, тя потвърди отношенията му с Кати.

"Батист е един невероятен модел, музикант и човеколюбец. Той е страхотен човек и е тотално завладяващ, а Кейти е идеалното момиче за него", не пести комплименти принцесата, която беше трета съпруга на брата на емира на Катар.

В същото време бе съобщено, че Ръсел Бранд се среща с мексиканската художничка Ориела Меделин Амиейро. Двамата се запознали на курс по йога.

В уебсайта на Меделин тя е описана като "съвременна циганка", чиито интереси се простират от "философия до мода".