Марк Джейкъбс се появи с розова рокля

Варна Лайф

10-03-2012, 17:58

Снимка:

Getty images

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Марк Джейкъбс „дефилира” в розова тениска-рокля и пиратски обувки с голяма тока по време на Парижката седмица на модата, съобщава Дейли Мейл.

Марк Джейкъбс „дефилира” в розова тениска-рокля и пиратски обувки с голяма тока, съобщава Дейли Мейл.

Това е мода, скъпи момичета! Марк явно се нуждае от малко внимание.

Знаем основните закони на модата и сме виждали какво ли не, но този вид не може да се нарече произведение на изкуството.

Дребничкият американски дизайнер се появи на модната седмица в Париж, облечен в ярко розова рокля под коляното.

Чудя се дали тениската е нормален размер, а той е толкова дребен, и поради малкия му ръст изглежда сякаш е с рокля. Или пък по-скоро дрехата всъщност е трябвало да бъде расо.

Може би това, което е толкова необичайно за ансамбъла, е женственият му цвят, съпоставен със сивата брада и големите татуировки, избродирани на ръцете му.

Той бе комбинирал "роклята" си с черна чанта и чифт пиратски обувки с големи катарами Диаманте.

Марк пристигна в компанията на архитекта и дизайнер Питър Марино, който със същия успех привличаше обективите на камерите, облечен в садо-мазо костюм, подходящ за всяка хард порно продукция.

48-годишният моделиер наскоро бе подложен на критики, че наема модели, без да им плаща. Обвиненията дойдоха от служител, който каза, че не му е платено за повече от 30 часа работа за дизайнера по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Марк се защити, като просто туитна: "Ако не искат да работят с нас, не трябва да го правят."

Екстравагантната двойка беше във френската столица за представянето на Луи Вютон–Марк Джейкъбс Фотокол - изложба, състояла се в в Музея на декоративните изкуства, в северното крило на Лувъра.

Изложбата е посветена на основателя на легендарната марка Луи Вюитон и нейния творчески директор Марк Джейкъбс, който работи за марката през последните 15 години.

Самият дизайнер реагира на случващото се много вяло. За ретроспекцията на модна къща Луи Вютон той казва: ”Няма нищо по-скучно за мен от някакви дрехи и вещи, носени от известни личности някога. Радвам се, че има музика, слайд шоу и движещи се манекени в павилиона.”