Холивудски бездомници

Варна Лайф

12-03-2012, 00:15

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Някои от най-известните холивудски звезди са били някога бездомници. Сега имат по няколко имения и едва ли се сещат за миналото на улицата.

Известните личности правят много пари, направо неприлични суми,

ако се изкашлят, падат двадесетдоларови банкноти, но някои знаменитости наистина ценят своята слава, защото преди да направят големия удар са били бездомни.

Ето звездите, които замениха приюта за бездомни с имение в Бевърли хилс.

Силвестър Сталоун: Някога Сталоун е живял в автогара за няколко седмици. Tогава, през 1970 г., той започва да се снима във филм, за който му плащали му 100 долара на ден. Работил само два дни, но 200 долара били достатъчни, за да си стъпи на краката. 

Джим Кери: Комикът живял на палатка в двора на по-голямата си сестра Патриша Кери. Всъщност брат му, сестра му и родителите им, всички живеели на палатка в задния двор на Патриша.

Томас Джейн: Звездата на сериала на HBO "Hung", признава, че е бил бездомен и мъжка проститутка. "Когато бях дете тук, в Лос Анджелис, бях бездомник.   Нямах никакви пари и спях в колата си. Нямах нищо против да ходя до булевард Санта Моника и оставях някое момче да ми купи сандвич. Знаеш какво искам да кажа? "

Холи Бери: Известно е че, Бери е живяла в приют за бездомни, когато е била на 21. Тя се мести в Ню Йорк, за да започне актьорската си кариера, но очевидно това отнема известно време, за да се постигне.
"Много накратко ... известно време не работех", казва Бери.

Кели Кларксън: Добре де, Кларксън е била бездомна само за два дни, така че нейното не се брои. В деня, в който тя се мести в Лос Анджелис, жилищната сграда в която бил апартаментът й, изгоряла. Така че тя живяла в колата си за два дни.

Кърт Кобейн: Преди Кърт Кобейн да стане супер успешен фронтмен на Нирвана той е бил професионален „диван-сърфист”.
Живял е под мост, в картонена кутия на верандата на приятел, а също и в чакалнята на болница.

Дейниъл Крейг: Малко преди да се развихри във филмите за агент 007 и "Момичето с татуирания дракон" той е спял на една пейка в парк в Лондон и е бил напълно бездомен.

Кармен Електра: Много хора не знаят, че Кармен Електра била бездомна в продължение на няколко години! Тя разказва, че е останала на улицата на 20 години, когато гаджето й откраднал всички спестявания.  "Спомням си - седях на пейка в парка, в долината. Плачех, защото бях безпомощна. Бях сама на улицата".

Келси Грамър: Той може да си е купил нов дом с пощенски код 90210 в Бевърли Хилс, но назад в неговите мизерни дни на начинаещ актьор е лагерувал зад театър с мотоциклета си.

Шаная Туейн: Е, преди да спечели Грами, Шаная Туейн е живяла в приюти.
Тя била заедно със семейството си - на 14. На 16 вече сама се е справяла с живота в Торонто. От нощуването в изоставени къщи до преспиването в автобуси - преживяла е всичко.

Сам Уортингтън: Преди да направи удара на своя живот с Аватар, той е живял в колата си по улиците на Ел Ей. "Живеех в колата, преди да подпиша договора за "Аватар "

Хилари Суонк: Когато Суонк е на 15 тя и майка й се местят в Лос Анджелис, за да преследват актьорската й кариера. Нямат пари и не могат да си позволят жилище, така че се налага да живеят в колата си, докато Суонк тичала из града на прослушвания.

Дано всички тези "баснословни" имена не са забравили какво е да си сам на улицата и понякога да се сещат, че там все още има и други такива хора.