Юлиян Недев снима красавици под водата

Варна Лайф

13-03-2012, 14:47

Снимка:

Юлиян Недев

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Фотографът Юлиян Недев направи атрактивни подводни снимки на красавици от Варна. 

Тея Янева и Йоана Гахреман, Аламдари Бадлу заснеха под водата боксов двубой и влязоха в ролята на морски нимфи, търсещи съкровище. 

С подводна фотосесия фотографът Юлиян Недев и неговият екип напомнят на жителите и гостите на морската столица за приближаващото лято

За място на снимките е избран един от големите търговски центрове във Варна, където се провежда изложение на морска тематика.

Снимките са направени в специално изграден басейн. През останалото време инструктори-водолази от клуб „Приятели на морето“ обучават всички желаещи гости да се гмуркат и снимат за спомен.

През изминалия уикенд моделите Тея Янева и Йоана Гахреман, Аламдари Бадлу заснеха под водата боксов двубой и влязох в ролята на морски нимфи, търсещи съкровище.

Красавиците са възпитанички на Спортното училище „Георги Бенковски“, Тея е волейболистка, а Йоана тренира борба свободен стил и е носителка на множество републикански титли в своята дисциплина.

За преобразяването им се погрижиха гримьорката Пламена Милева и модният специалист Десислав Димитров. Следващата седмица под вода ще снимат моделите Ирина Янкова, Ренета Атнасова, Стефани Иванова и Деница Георгиева.