Иън Сомърхолдър: Да си гадже на Нина Добрев е доста лесно

Варна Лайф

13-03-2012, 20:24

Снимка:

Hollyscoop

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Иън Сомърхолдър, който е смятан за най-горещия вампир на телевизионния екран, излиза с партньорката си от "Дневниците на вампира" Нина Добрев.

Иън Сомърхолдър, който е смятан за най-горещия вампир на телевизионния екран, излиза с партньорката си от "Дневниците на вампира" Нина Добрев.

Без съмнение двамата с канадката с български корени са двойка в сериала и извън него.

Hollyscoop засече актьора от "Дневниците на вампира” на Пейли Фест 2012 и го попита, дали е установил трудно ли е да разделя личната си връзка с Нина от екранния й образ - Елена.

"Ами и двете са наистина сладки", казва Иън. "И много добри човешки същества. Така че, не, това е много лесно."

"Сигурен ли сте?" "Сравнително лесно", продължава Иън.

На въпроса какво е усещането да си най-горещият кръвопиец на екрана, Иън отговаря: "Не знам, откъде тръгна тази история..."

Скромност, разбира се.

"Но съм щастлив да участвам."

Ролята на Иън в сериала му събра фенове навсякъде, но понякога тези фенове могат да бъдат и взискателни.

Актьорът разказва, че някои от най-лудите преживявания, желани от феновете, са свързани с "много молби за ухапване".

И ето защо това е лоша идея.

"Има много правни последствия", разказва Ян. "Зрителите ни обикновено са по-младата аудитория. Така че някой, който е на 17, изглежда като на 25, но не е. Родителите им ги чакат отсреща. Така че ухапването е изключено! "

Това показва, че вампирската мания в Щатите е на път да експлоадира съвсем скоро и според Иън това е нещо, което сигурно ще се случи, особено след като сагата „Здрач” е към своя край.

"Това или ще е краят, или хората ще искат още повече и повече, така че може би ще утолим жаждата им още малко,” сподели пред Hollyscoop Иън Сомърхолдър.