Арестуваха Ръсел Бранд

Варна Лайф

16-03-2012, 17:49

Снимка:

Шерифска служба Ню Орлиънс

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Ръсел Бранд надмина скандалджията и побойник Крис Браун и реши да открадне чужд мобилен телефон и след това да го хвърли през прозорец в Ню Орлиънс.

Ръсел Бранд надмина скандалджията и побойник Крис Браун и реши да открадне чужд мобилен телефон и след това да го хвърли през прозорец в Ню Орлиънс.

След инцидента е издадена заповед за арестуването му. Ръсел се оказа в полицията на Ню Орлиънс вчера следобед, съобщиха от TMZ. 

Ръсел се вбесил, след като папарак започнал да го снима със своя iPhone. Бранд взел телефона и го хвърлил през прозореца.

Британецът смята, че деянието не е престъпление. Това е знак на почит към Стив Джобс.

"Откакто Стив Джобс почина, не мога да понеса, да гледам някой да използва iPhone непочтително. Това, което направих, е знак на почит към паметта му," казва Бранд за инцидента.

Разговор в килията:
Затворникът: Тежко нападение. Прерязах лицето на човек в Сентръл сити. Ти?
Ръсел Бранд: Харесвам Стив Джобс.

Фотографът си е получил телефона обратно, а Ръсел се е съгласил да плати за прозореца, но това не е достатъчно за полицаи и прокурори, така че те са издали заповед за арестуването му.

Миналия месец Крис Браун беше обвинен в кражба на мобилен телефон на момиче, което се опита да го щракне за снимка.

Според доклада, Кристъл Спан твърди, че Браун грабнал телефона й с думите: "Кучко, няма да сложиш това в нито един уеб сайт”.

Полицията съобщи, че: "Не сме обвинили г-н Браун в нищо. Все още се води разследване и не можем да коментираме повече този случай. "