Холивудски мъже хванати в изневяра

Варна Лайф

19-03-2012, 13:36

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Дори известните личности се мамят един друг. Мислите си, че известните хора са като супер героите и са неспособни на измама, но вече и децата знаят - знаменитостите обичат допълнителни семейни афери.

Дори известните личности се мамят един друг.

Мислите си, че известните хора са като супер героите и са неспособни на измама, но вече и децата знаят - знаменитостите обичат допълнителни семейни афери.

И най-известните мъже изневеряват. От Брад Пит през Хю Грант до Тайгър Уудс, все известни мъже, хванати в изневяра.

Питър Фачинели: Звездата от „Здрач” Питър Фачинели е новият най-известен изневерник - той е мамил съпругата си Джени Гарт. Питър се уредил с 20-годишна канадка по време на снимките на "Здрач". Най-вероятно тя е била фен на вампирската сага и си е търсела ухапване по вратлето.

Брад Пит: Трудно е да се повярва, че принцът на Холивуд е измамник, но, да, той е изневерявал на Дженифър Анистън с Анджелина Джоли, когато двамата се срещнаха на снимачната площадка на "Г-н и г-жа Смит ". Това обаче не го прави по-малко любим и привлекателен.

Хю Грант: Когато Хю Грант се запознава с модела Елизабет Хърли (която е много красива жена) той и изневери с проститутка. И не става въпрос за елитна компаньонка, а за улична труженичка, готова на всичко за 50 долара. Защо някой би избрал това вместо Елизабет Хърли, не е ясно.

Тайгър Уудс: Тайгър Уудс е изневерявал на жена си няколко пъти. Той бе женен за модела Елин Нордегрен, но й изневерявал със сервитьорки и компаньонки. Неговите любовници са толкова много, че той можеше да започне собствено риалити шоу по MTV.

Джъд Лоу: Джъд Лоу изневерявал на Сиена Милър с бавачката. Изневярата с бавачката е стара, колкото света. Това е голямо клише все пак. Най-добре, мъжете да спрат с наемането на горещи детегледачки.

Райън Филип: Помните ли го, този русоляв секси сладур? Ако се сещате, преди много време, Райън Филип бе женен за Рийз Уидърспун, но изневеряваше с актрисата Аби Корниш.

Итън Хоук: Актьорът изневеряваше на жена си Ума Търман, с бавачка (ето какво имам предвид, като казвам - клише), но странно той продължи и се ожени за бавачката и имат деца с нея. Що за странен щастлив край?

Чарли Шийн: Когато Чарли е бил женен за Денис Ричардс, се твърдеше, че е изневерявал със своята асистентка. Чарли отрече слуховете, но Денис поиска развод, а беше бременна в седмия месец. Какво би ви накарало да избягате два месеца преди раждането на детето ви?!

Арнолд Шварценегер: Трябва ли да ви припомням?! Губернаторът изневерявал на съпругата си Мария Шрайвър. Детегледачката Милдред Баена се появи с плода на любовта им - 14-годишно дете. Знаете историята.