Откритието на Мария Илиева - Криста с нов сингъл „За теб”

Варна Лайф

23-03-2012, 13:58

Снимка:

Стерео стая

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Криста, откритието на лейбъла на Мария Илиева - Стерео стая, представя новия си видео-сингъл „За теб”.

Песента бе представена за първи път пред публика в една вечер, посветена на българската музика.

Криста, откритието на лейбъла на Мария Илиева - Стерео стая, представя новия си видео-сингъл „За теб”.

Дебютът на песента беше в сряда в столичния клуб „Брилянтин”, а промоцията на видеото ще се състои отново там на 28 март от 19 часа.

„За теб” носи много свежо и пролетно настроение. Песента е написана специално за Криста от младата изпълнителка и композитор Rachel Row.

Аранжиментът е на Rachel Row, музикалния продуцент на Криста и артист на Стерео стая B.O.Y.A.N. и Страхил Велчев.

Видеото на „За теб” е дело на топ-режисьора Валери Милев, направил някои от най-добрите български видео клипове. Снимките включват уникална хореография, изготвена от танцьор и хореограф №1 на България Милен Данков.

Репетициите на танците продължават повече от месец и резултатът е явен. Стайлингът на Криста за видеото е поверен на Жоро Петков, а гримът – на Зоран Коцов.

Промоцията на видеото ще бъде на 28 март (сряда) в клуб „Брилянтин” от 19 часа. Криста ще изпълни „За теб” и още някои любими песни заедно с Теодор Петков – Тото (пиано). Афтърпартито е в „Брилянтин” с най-добрата българска музика с DJ Dian Solo и специалното участие на B.O.Y.A.N. от Стерео стая.

Криста представи „За теб” за пръв път пред публика на БГ партито в „Брилянтин” тази седмица, където беше специален гост. Младата певица изпя и парчетата от предстоящия ѝ албум, както и любими кавър версии на световни хитове.

Препълненият клуб беше доказателство, че новата българска музика се слуша и се харесва.

Очаквайте новото видео на Криста „За теб”!