Делото на Лора пак влиза в съда

Мисия Варна

23-03-2012, 16:35

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Това може да се нарече втората победа на почернената майка, след като на пешеходната пътека където загина дъщеря й, по нареждане на министър Цветанов сложиха "легнал полицай" 

В деня, когато се навършват девет месеца от смъртта на Лора, която бе блъсната на пешеходна пътека, делото ще се гледа отново. То е върнато от Висшия съдебен съвет и е насрочено за 17 април.

Това съобщи за "ВарнаУтре.бг" Нели, майката на Лора. В средата на януари тя лично сезира главния прокурор Борис Велчев и поиска делото да бъде преразгледано, защото убиецът на дъщеря й 23-годишният Диян Станчев постигна споразумение с прокуратурата и получи едва две годишна условна присъда.

Това може да се нарече втората победа на почернената майка, след като с едно телефонно обаждане и нареждане от вътрешния министър Цветан Цветанов, Община Варна беше принудена да сложи "легнал полицаи" на пешеходната пътека, където загина Лора. Въпреки, че месеци наред отговорните служители дори и на сесия на Общински съвет обясняваха как това няма начин да се случи.