Мис Ботсуана танцува на рождения ден на Планет Варна

Варна Лайф

24-03-2012, 15:05

Снимка:

Денис Мутлу

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

С шахматно парти Планет Варна отбеляза деветия си рожден ден. Купонът бе уважен от емблематични лица на нощния живот и редица известни имена

С шахматно парти Планет Варна отбеляза деветия си рожден ден в петък вечер.

Купонът бе уважен от най-емблематичните лица на нощния живот както и от редица известни имена. На входа гостите получаваха чаша МОЕТ, а вътре се завъртаха в танца на балерините от „Сатен” на екс танцьорката от Шоуто на Слави – Галя.

В шоуто бе включена прелъстителна африканка, за която разбрахме, че идва от Ботсуана и някога е печелила конкурса за мис на своята родина. Пластичните движения на „черната пантера” хипнотизираха голяма част от гостите, особено мъжката половина.

Собственика на Планет, Владимир Вишански приемаше поздрави в компанията на един от небезизвестните предприемачи братя Диневи.

Мис Варна 2011 Яна Димитрова бе почетна гостенка на рождения ден в компанията на своя ментор Мира Матеева и идейния двигател на най-престижния конкурс Дияна Янкова. И двете бяха заедно със своите по-силни половинки.

Сред гостите бе забелязана и Мисис България Яненка Люцканова в компанията на водещия на шампионската лига по bTV Краси Минев.

Младият илюзионист Арсен пък внесе магически акцент със своите илюзии които показваше по масите на отбраната клиентела. За ценители на сладките вкусотии имаше и огромна торта която покачи не само градуса на настроението, но и кръвната захар на присъстващите с изкочилата от вътре разголена красавица.

Почитателите на шахмата имаха шанса да разместят фигурите и да премерят сили, а истински кавал внесе автентичност и национални мотиви към музикалните решения на DJ-я.