Дрю Баримор ще се омъжи през лятото

Варна Лайф

25-03-2012, 17:19

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Говори се, че Дрю иска да „мине по пътеката” с годеникаси Уил Копелман, по някое време това лято, преди бебето да се роди.

Говори се, че Дрю иска да „мине по пътеката” с годеника си Уил Копелман по някое време това лято, преди бебето да се роди.

Все още Дрю Баримор не е признала, че е бременна, но в този момент е безопасно да се предположи това, та нима не забелязвате, всяка жена в Холивуд е бременна в момента.

Източник каза пред списание Life & Style: "Тя иска да се ожени за Уил и то бързо. Не само защото е бременна, но и защото тя го обича и иска да се омъжи, преди да се роди бебето. Дрю разглежда рокли, които ще я поберат тогава.''

Преди това актрисата бе омъжена за комика Том Грийн. Много хора смятат, че това е била една сложна шега от тв шоуто на Том Грийн. Тя също бе семейна и с Джеръми Томас, британски собственик на бар.

Днес Баримор казва, че се радва на "стабилността" на връзката си с Уил.

"Това е просто най-доброто! Ходим на групови пътувания и прекарваме празниците заедно - има много любов! И това е много хубаво и много по-различно от начина, по който съм израснала. Любовта, която познавам от преди, е по-нестабилна и непоследователна, с много върхове и спадове. Смешно е, защото, когато бях млада, казвах, че не ми се ще животът ми да е гладък – в смисъл, че искам възходи и падения, влакче в увеселителен парк. Но сега наистина се радвам на хоризонтална линия.''

Източник разказва пред US Weekly, че Дрю и Уил са "развълнувани" да посрещнат бебето си.

"Дрю ще бъде невероятно мама. Тя сериозно е най-готиният човек в света... Много щедър и предан на партньора си."

Останете на линия, защото от ВарнаУтре.бг първи ще ви съобщим как се развиват нещата, какъв ще е полът на бебето, кога и къде ще е сватбата.