Криста представи новото си видео „За теб”

Варна Лайф

29-03-2012, 13:52

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

На стилна промоция снощи откритието на лейбъла на Мария Илиева Стерео стая представи новия си видео-сингъл „За теб”


На стилна промоция снощи откритието на лейбъла на Мария Илиева Стерео стая представи новия си видео-сингъл „За теб”.

На събитието присъстваха медии, артисти и приятели на младата певица. Освен на видеото на „За теб”, гостите имаха възможността да се насладят и на уникалния глас на певицата в акустични версии на песните ѝ под акомпанимента на Теодор Петков – Тото на пиано.

„За теб” е написана специално за Криста от младата и талантлива певица и композитор Rachel Row. По аранжимента работят също и Страхил Велчев и артистът на Стерео стая и музикален продуцент на Криста B.O.Y.A.N.

Режисьор на видеото е Валери Милев, който залага на динамика и красота на кадъра. За снимките Криста сменя няколко визии, дело на коафьора на звездите Жоро Петков.

Впечатление прави уникалната хореография, изработена за песента от танцьор и хореограф №1 на България Милен Данков.

На промоцията снощи присъства голяма част от артистичната среда в България. За да подкрепят Криста и „За теб” в клуб „Брилянтин” се събраха Марияна Попова, Живко Петров, Поли Генова, Сантра, AV и Играта, Маги Джанаварова, Нора, Рут Колева, звездите от X Factor Voice of Boys, Михаела, Сани, Богомил, Jeason Brad Lewis и много други. Гостите бурно аплодираха акустичния концерт на Криста и останаха във възторг от видеото.

Криста използва възможността да благодари на всички присъстващи и на всички медии, които подкрепят българската музика. Младата певица не скри вълнението си, че след усилен труд видеото е на лице и си пожела да продължават да ѝ се случват толкова вдъхновяващи неща.

Афтърпартито на вечерта предложи най-доброто от българската музика в клуб „Брилянтин” с DJ Dian Solo и специалното участие B.O.Y.A.N. и DJ Мария Илиева, която влезе в ролята на озвучител.

"За теб" на КРИСТА може да видите тук