Надвий кантара с вега тест

Новините

05-04-2012, 07:08

Автор:

в. Стандарт

Всичко от Автора

Вега тестът се прави с помощта на хомеопатични извлеци на различни храни или със самите продукти. 

„Стандарт” съобщава за т.нар. вега тест, благодарение на който ще узнаете към кои храни имате непоносимост, от кои пълнеете, дори дали сте предразположени към алергии.

Вега тестът се прави с помощта на хомеопатични извлеци на различни храни или със самите продукти. Апаратът, с който се прави тестът, има основна част със скала, подобна на тази на амперметрите. От нея излизат 3 накрайника - метална ръкохватка, гнездо за ампулите и наконечник. Пациентът държи металната ръкохватка в лявата си ръка. В гнездото се поставя съответната ампула. С помощта на наконечника изследващият открива акупунктурната точка Р11 на палеца на дясната ръка. Тя се намира малко под долния ляв ъгъл на нокътя на палеца.

"Уредът отчита как всеки един продукт се усвоява от организма. Ако съответната храна не е подходяща, тя трябва да се изключи от менюто за определен период от време, в зависимост от индивидуалните нужди на организма и общото здравословно състояние на клиента", Всяка храна си има биополе, което се използва при вега теста и се съпоставя с биополето на човека, който се изследва”.. Затова освен хомеопатичните извлеци, доставени от завода, всеки клиент може да занесе каквато пожелае храна и да се тества поносимостта му към нея. Така лесно всеки може да разбере кой вид кафе, сметана и шоколад му понасят най-добре. Освен поносимостта към храните благодарение на вега теста може да се разбере дали в организма има действащи алергени.