Брад Пит и Анджелина Джоли, къде ще бъде сватбата?

Варна Лайф

15-04-2012, 14:07

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Все още нямаме дата за събитието, но можем да спекулираме, колкото си искаме: къде ли може да се случи сватбата на века, а?

Брад Пит и Анджелина Джоли най-накрая потвърдиха годежа си.

Както вече ви разказахме, мениджърът на Брад потвърди годежа.

Добре, все още нямаме дата, но нека да поспекулираме малко: къде ли може да се случи сватбата на века, а?

Не ви ли се струва, че в тази двойка, нещата се определят от Анджи. Какво ли ще реши тя сега, къде ли ще пожелае да бъде това толкова дълго обмисляното бракосъчетание?

Имам чувството, че тази жена не прави нищо случайно, в държанието й няма грам импулс. Сигурно има голяма тетрадка, където си записва и планира всичко. Изчислява дати и решава кое, кога и къде да се случи.

Опитвайки се да се поставя на нейно място, я да видя с какъв ресурс разполагаме..?

Франция: Двойката има дом в Южна Франция. О, дом ли казах? Имах предвид истински замък. Шато Миравал собственост на „Бранджелина” наскоро бе обновен и според слуховете ремонтните работи включват сватбен параклис и приемна зала за гости.

Обикновените хора като нас се женят на място, където вече има параклис и приемна зала, вместо да си ги строим в домовете си. Но това са известни личности. Това е Анджелина, никога не знаеш какво е написала в тетрадката с плановете.

Ню Орлиънс, Луизиана: През 2008 г. списание Star твърдеше, че Брад и Анджелина са сключили брак във френския квартал в Ню Орлиънс, в малък сватбен параклис. Това май не беше лоша идея. Двамата имат дом там и Пит изрази любовта си към града с думите:

"В Ню Орлиънс, хората са страхотни. Можем просто да живеем, да дишаме и да караме мотори. Можем да качим и децата на мотора, местните да ни подвикват и да продължаваме напред. Всеки се отнася с нас като с обикновени съседи."

Спрингфийлд Мисури: Брад Пит все още има много голямо семейство в родния си град, той и Анджелина са посещавали Спрингфийлд поне няколко пъти по различни поводи. Брад е роден в Оклахома, но е израснал в Мисури.

Миналия месец Холивуд Лайф съобщи, че докато Анджелина иска да се ожени във Франция, се е обсъждала и евентуална сватба в Спрингфийлд.

Калифорния: Докато много височайши двойки от индустрията се бракуват в чужбина, други избират да се врекат във вечна вярност у дома, в щата Калифорния.

Брад Пит и Анджелина Джоли имат дом в Холивуд Хилс, така че може би ще изберат да останат близо до дома. Има много места в Кали, където да се оженят, например Калабасас, Малибу, Санта Барбара ... списъкът е доста дълъг
.
Италия: Апенините се превърнаха в дестинация за сватби на знаменитостите от кориците на списанията. Доста от най-известните имена избраха да се обвържат на ботуша. Том Круз и Кейти Холмс се ожениха в Италия, както и Салма Хайек, Емили Блънт и Маги Гиленхал. А любимецът на всички жени, Джордж Клуни, дори се засели там.

Е, нахвърляхме няколко места, напосоки. Но пак ви казвам, никой не знае какво се върти в красивата главица на тази жена. И какви ли места е отбелязала в тетрадката с графика си.

Не дай си, боже, да й хрумне да сключат брак във всяка една родна страна на осиновените им деца. Камбоджа, Виетнам и не знам още къде.