Софи пусна официалното видео към „Любов без граници”

Варна Лайф

16-04-2012, 03:01

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

От началото на месеца Софи Маринова може да се похвали с видео клип към песента "Любов без граници", с която ще предствя България на Евровизия в Баку.

Победителката в българската Евровизия Софи Маринова,

най-накрая може да се похвали с видео клип към песента, с която ще представя България на Евровизия в Баку.

Филмчето е доста различно от всичко правено до сега от Софи, и преплита пет сюжетни линии.

Силно социално насочените кадри показват художничка в творческа криза, момиче с нежелана бременност, едва оцеляващ бездомник, войник очакван от любимата и отчуждено семейство.

Като една добра фея, Софи разпръсва любов с музиката си и помага на героите от видеото да решат проблемите си.

Посланието е ясно, любовта ще спаси света.

Визията на Софи също е различна, ромската Лили Иванова е изоставила кичозните и шарени тоалети и се е доверила на стилиста Антония Йорданова, гримът е на Бони а режисьор на видеото е Ники Нанков.

Маринова трескаво се подготвя за състезанието, загърбила е нападките, че излага страната ни и смело отстоява правото си да пее а не да говори с пресата.

Букмейкърите й дават минимални шансове за победа, и досега те не са грешили.
Но, чудеса се случват всеки ден, а надеждата умира последна.

Факт е, че новия видео клип към песента е гледан над 21 000 пъти за седмица от както е качен в Youtube. А това означава само едно, интерес към Софи, има.

Клипът публикуван във видео канала на Евровизия е с над 140 000 гледания и 1120 харесвания.

Софи ще се представи във втория полуфинал на 24-ти Май.

Другите държави състезателки през втората вечер на конкурса са Сърбия, Македония, Холандия, Малта, Беларус, Португалия, Украйна, Словения, Хърватска, Швеция, Грузия, Турция, Естония, Словакия, Норвегия, Босна и Херцеговина и Литва.

Като основен конкурент се оформя представителката на Украйна. Екзотичната Гаетана няма нищо украинско във външността си.

Тя е цветнокожа и притежава забележителни физически и гласови данни. Песента й „Be my guest” (Бъди мой гост), носи силно танцувално въздействие и се превърна в тотален хит в Украинските денс клубове.

Друга силна песен от участничките във втората вечер е песента на Швеция, изпълнена от Лориин и наречена Еуфория. Норвегия също заявяват амбиция за победа с денс хит.

Ако успее да премине през ситото, Софи Маринова ще пее и на големия финал на 26-ти Май.



Gaitana - Be my guest / Ukaina



Loreen - Euphoria / Sweden