Брад и Анджелина отлетяха за Еквадор, за да отпразнуват годежа

Варна Лайф

19-04-2012, 20:24

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Анджелина Джоли и Брад Пит (наричани за по-кратко Бранджелина) пристигнаха на почивка в остров Санта Круз - Галапагос. Те водят със себе си цялото домочадие и заедно ще празнуват годежа си.

Не отне много време докато започне празнуването.

Сега цялата тази история с годежа ми стана ясна, просто е време за парти.

Звездната двойка се качи на частен самолет, с който отпътува до островите Галапагос, където ще бъдат приети като кралски особи.

Семейството кацна в крайбрежния град Балтра, Еквадор късно вечерта във вторник, заедно с децата си Мадокс (10), Пакс (9), Захара, (7) Сило (5) и три годишните близнаци Нокс и Вивиан.

Дано да не съм пропуснала някого.

"Бяхме информирани, че са пристигнали на летището в Балтра вчера", каза източник от списание „Пийпъл”. "От там те са отпътували до вила на островите Галапагос."

Малко след кацането, Пит, Джоли, и детския батальон се качват на борда на луксозна яхта, собственост на Royal Hotel Palm.

Семейството е настанено в най-луксозната къща на кралския комплекс – Вила Ескалезия, тя се намира в райското кътче Пуерто Айора на острова Санта Круз. 

Къщата към единствения пет звезден хотел на островите Галапагос има 4 спални (точно толкова, колкото им трябват) 5 бани, кухня, дневна, трапезария и
разбира се външна трапезария на покрива от където се разкрива перфектна гледка към океана и околните острови.

Въпреки, че е кацнала на самия бряг вилата си има басейн и джакузи,сауна, веранда за излежаване и разбира се всичко това с луксозни мебели и обзавеждане от най-високо качество.

Цената за наем на вилата за осем човека за минимум три нощи е 25 хиляди долара а за седмица 46 хиляди.

Наемателите получават куп бонуси за ползване по време на престоя, като безплатна ВИП ложа на летището, лимо сървис, безплатна храна, разходки по земя и вода с лодки и яхти, лап топ, два gsm телефона, екипировка за гмуркане, вестници, видео библиотека и т.н.

И ако това не ви звучи, достатъчно ексклузивно, просто си представете как отпиват вода, бутилирана от монаси в една далечна земя, където се яздят изключително и само лами а монасите са дали обет за мълчание.

Според слуховете, Пит изскочил с импровизирано предложение миналата Коледа.

След като отнело повече от година да се проектира пръстена и да се привлекат децата като помощници за каузата с представянето, моментът бил просто магически.

Виждайки децата си, бъдещия си съпруг, и огромния пръстен, от красивите очи на Джоли бликнали сълзи.

"Всеки я прегърна по веднъж когато тя постави пръстена", казва източник.
"Тя отиде и го показа на всяко от децата."

Изглежда супер-звездната двойка наистина са открили истинската любов.

Джоли счита себе си за "свързана с Брад за цял живот."