"Диктаторът" продава бронирани коли, вдъхновени от филм

Варна Лайф

21-04-2012, 00:06

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

ВИДЕО: Премиерата на филма "Диктаторът" е съвсем скоро, на 11 май, Саша Барон Коен - известен още като Аладиин - не може да помогне с нищо повече, но продължава да се появява в медиите с промоции за дългоочакваната комедия.

Докато другите филми пускат трейлъри, за да реализират продажби, "Диктаторът" използва пропаганда.

Сигурно си спомняте пристигането на Саша Барон Коен на Оскарите през миналия февруари, когато, облечен като героя си в предстоящия филм, разпиля "прах" на червения килим и по смокинга на Раян Сикръст, като обясни, че това е пепелта на Ким Чен Ир.

Премиерата на филма "Диктаторът" е съвсем скоро, на 11 май, Коен - известен още като Аладиин - не може да помогне с нищо повече, но продължава да се появява в медиите с промоции за дългоочакваната комедия.

Последната му медийна каскада е комично съобщение до пресата от "Офиса за пропаганда", призоваващо към купуване на лимитирана серия златни автомобили.

Богато на шеги, прес съобщението предава думите на Генерал Аладиин от Уадия, че той разрешава на Дартц Моторз, производител на луксозни бронирани автомобили, да предлагат лимитирана серия възпоменателни превозни средства, вдъхновени от филма.

"Както гражданските права в Уадия, тази оферта няма да е наоколо за дълго", заявява съобщението.

Специалното издание на Дартц Моторз - ПРОМБРОН бронирани автомобили, ще бъдат показани на шоуто Топ Маркиз Монако.

Монако е една малка държава град, плесната на картата близо до границата на Франция и Северна Италия. Изключителното самостоятелно шоу за най-съвременна кола, наречено "единственото шоу на живо за суперавтомобили в света", стартира от 19 до 22 април.

Имате ли средства от някой поръчителски фонд под ръка?

Десет от тези редки превозни средства ще бъдат за продажба на изложението. MSRP варира от 500 000 до 750 000 долара.

Но не се притеснявайте. Нито долар от постъпленията няма да е в полза на хората в неравностойно положение на измислената държава Уадия.

ПРОМБРОН се рекламира като най-маневрената, скъпа, луксозна
(блиндирана) страхотна, лека кола в света. Всички модели са оборудвани с 3-инчово йонизирано стъкло, лъскав екстериор от злато и чилъри за бутилка шампанско.

Ако вече планирате спешно пътуване до Монако за оглед на тези зверски превозни средства, просто бъдете внимателни какво подписвате.

Според съобщението, „При закупуване на едно от тези превозни средства, давате законно съгласие да правите секс с Аладин."