Варна се оказва парти център на България

Варна Лайф

23-04-2012, 20:16

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Седмица изпълнена с музикални събития предстои на Варненци, а дори не е денят на Варна и забележете общината няма никакъв пръст в това щастливо стечение на обстоятелствата. За меломаните и ценители на родната поп рок и R&B музика ще бъде трудно да си изберат кое от всички музикални събития да посетят.

Седмица изпълнена с музикални събития предстои на Варненци,

а дори не е денят на Варна и забележете общината няма никакъв пръст в това щастливо стечение на обстоятелствата.

За меломаните и ценители на родната поп рок и R&B музика ще бъде трудно да си изберат кое от всички музикални събития да посетят.

Купоните започват още във вторник, когато в Планет клуб Варна ще връхлетят щурите шегаджии от Х-Фактор АНГЕЛ и МОИСЕЙ. Младите лудетини обещават щуро черно парти, което по традиция се случва всеки вторник в Планет. Това определено е много силен старт на седмицата и от там нататък не може да се излагаме. Чисто приятелски съвет от личен опит, запазете си места, партито стартира в 22,00.

Още на другия ден в сряда тези от вас, на които са им останали сили, могат да продължат забавленията в клуб Кейс, това е най-новото нощно заведение на Варна, находящо се в подземието на новия хотел – галерия Графит.
Точно там ще гостуват с уникално музикално шоу АНТОАНЕЛА ПЕТРОВА (вокал) и СТРАЦИМИР ПАВЛОВ (пиано), а целия парад ще ръководи сладура DJ Ivo-But-Not

В четвъртък горещо ви препоръчваме... да си починете защото както сте я подкарали ще изтървете най-добрите „оперативно танцувални мероприятия” в края на седмицата.

В петък в Планет ще се разглобите от танци с група МАСТИЛО, клубното им национално турне минава през Варна и разбира се домакини са най-големите поддръжници на българската музика, Планет. Началото е 22,00 препоръчваме да си направите предварителна резервация.

Ако си мислите, че по-хубаво от това няма накъде, не бързайте, никога не преувеличаваме и щом сме казали, че седмицата ще е „фул” това ще е така.

Съботата вече ще ви довърши, и със сигурност ще прекарате неделята в леглото, надяваме се без махмурлук и главоболие, а само защото сами сте си „спрели тока”.

Най-новата музикална телевизия в страната BOX TV проведе Априлско национално турне, с което отбелязва първата си година в ефир. Това е единствената телевизия която излъчва изцяло и единствено българска хип-хоп, поп и рок музика.
Турнето което обиколи 11 града ще завърши тази събота 28 Април във Варна.

Club Jade (Джейд, а не Жаде, много ви моля) ще са гостоприемните домакини на телевизионното парти, закриващо националното турне на BOX TV. Най-лудите и изявени Хип-хопъри ще взривят градския клуб.

В събота там ще се сгромолясат Криско, Играта, Били Хлапето и Лексъс, Спенс, Дамян Попов, DJ Dias и дамите Лора Караджова, Сантра и Маги Джанаварова.

Те ще изпеят най-обичаните си хитове „Нека бъде лято“, „К‘во си мислим“, „Спуснати завеси“, „И ти не можеш да ме спреш“, „Разрешена любов“, „Писна ми“, „Аз и ти“, „Неска фен съм ти“, които се въртят в ефира на музикалната медия

Какво повече можете да искате, Варна се оказва парти център на България, а варненци са най-разглезената, но готина публика.

Междувременно с края на зимата и с наближаването на лятото нощният живот мести своя „център” към крайбрежната алея. Зимните клубове отстъпват място на летните си братя и сестри, съвсем скоро ще ви залеем с обилна информация за това, кой, кога и как загърбва зимата и с какъв парти арсенал ще посрещнем лято 2012.