Кати Пери си хвана ново гадже

Варна Лайф

24-04-2012, 13:25

Снимка:

wenn.com

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Певицата, която в момента е с лилава коса, се появи на музикален фестивал и демонстрира интимност с британския китарист Робърт Акройд.

След като ви съобщихме за горещата връзка по време на Парижката модна седмица,с модела Батист Джабикони, бързаме да нанесем корекция в интимния статус на певицата.

Заедно с любовта си към Рейдиохед и Фукспак, която феновете изпитаха по време фестивала Коачела през миналия уикенд, Кати Пери също сподели новата си любов.

Певицата с лилави коси бе забелязана по време на уикенд феста да показва привързаност към британския музикант, Робърт Акройд.

Снимките направени на Коачела показват двойката в серия от действия, демонстриращи „връзка”, включително: целувки, прегръдки, шепнене, наставничество, опипване, кикотене, и споделяне на тайна.

Акройд заема позицията на китарист, в рок бандата, „Флорънс енд дъ машин”, оглавявана от вокалиста Флорънс Уелч. Въпреки това, след този уикенд, заглавията го нарича просто спътник на Пери, който също свири в група.

"Върнахме се кучки", написа закачливата Пери в Туитър късно в неделя, сякаш да потвърди доброто си прекарване през уикенда.

Новият любовен пламък влиза в „книгите” като втори романс на Пери след развода с бившия й съпруг Ръсел Бранд.

Представител на Батист Джабикони потвърди, че връзката между Пери и 22-годишният френски певец / модел е в процес на изграждане. Изявлението дойде, след Джабикони е бил забелязан да напуска хотелската стая на Пери през март.

Съдейки по снимките, на Пери не й е минало и през ум за Бранд и Джабикони този уикенд. Певицата изцяло се бе отдала на Акройд.

Дали това е нещо истинско, или просто бързо решение, след твърде много консумация на концерта?