Претендентите за Мистър България се включват в благотворителна кауза

Варна Лайф

25-04-2012, 17:04

Снимка:

Ивайло Станев

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Мис България 2006 Славена Вътова и претендентите за Мистър България 2012 приемат за своя кауза кампанията „Стани ангел сега”. Акциите на Ангелите са насочени към подпомагане на деца в нужда – тези без родителска любов и грижа. 

Мис България 2006 Славена Вътова и претендентите за Мистър България 2012 приемат за своя кауза кампанията „Стани ангел сега” .

Очарователната Мис България - Славена Вътова стана лице на кампанията, съобщи ПРофайл.

Зад фотообектива на креативния Ивайло Станев най-красивaта българка успешно влезе в ролята на ангел, а зад гърба й екип от 20 човека се грижеха за стилната визия.

Домакин на модната сесия бе Иван Коловос - Студио Коловос.
Ексклузивни кадри можете да видите тази неделя в Клуб нюз по Нова телевизия.

„Присъедини се към нас и стани “ангел” още днес, като подкрепиш идеята за събиране на средства и книги за децата, които искат да учат и знаят повече, а съдбата им е отнела тази възможност” е призивът на участниците в кампанията.

Ние вярваме, че можем да бъдем „ангели” всеки ден – не само по празниците. Това е и идеята на кампанията „Стани ангел сега”.

Акциите на Ангелите са насочени към подпомагане на деца в нужда – тези без родителска любов и грижа.

Основният стремеж на кампаниите: „Купи и Дари”, „Знание”, „Храна за здраве” и „Дари усмивка” е да направи колкото може повече хора съпричастни към нуждите и желанията на тези деца. Ние вярваме, че те заслужават да им подадем ръка. Кой както може.

Повече информация за кампаниите можете да намерите на интернет сайта на „Angels Foundations” - www.foundationangels.org.

Съвременните ангели са сред нас…

Националният конкурс Мистър България 2012 ще се състои с гала вечер в бляскавата зала на Рейнбоу плаза на 15 ти май т.г., допълват от FH 1 Agency и ПРофайл.