И сексапилната Меган Фокс е бременна

Варна Лайф

29-04-2012, 17:44

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Източник близък до Меган Фокс и съпруга й Брайън Остин Грийн потвърждава, че Меган опеделено е бременна. Точно както "определено бременна" е и Дрю Баримор.

Миналия месец се появиха слухове, че Меган Фокс е бременна,

но колкото бързо започнаха, толкова бързо бяха загърбени. Сега, източник потвърждава, че Меган определено е бременна. Точно както "определено бременна" е и Дрю Баримор.

Източник, в непосредствена близост до Меган Фокс каза, че съпруга й Брайън Остин Грийн, е потвърдил за „E! Екслусив”, че двойката наистина очаква дете.

Въпреки слуховете, снимките на Меган не потвърждават това, защото тя е все още слаба, както винаги. Тя ще започне да показва корема си когато се издуе достатъчно за да не се налага да се напъва за да изглежда бременна.

Меган е втора майка на 10-годишния син на Грийн - Касиъс и винаги е споделяла желанието си да има деца.

"Винаги съм искала децата. Остава само да му дойде времето”, сподели Меган наскоро пред Hollywood Reporter.

" В съзнанието си имам планирана сума пари, с която искам да разполагам в банката, така че да мога да осигуря бъдещето на това дете. И наистина да го защитя, така че никога да не страда и да не се налага да се бори за оцеляване. След като уредя това, тогава ще съм готова", казва Меган.

В ума й ясно се върти мисълта за бебета. Наскоро тя каза пред списание Космополитън: "Искам да имам поне две, може би три деца. Винаги съм била майчински настроена. "

Меган Фокс и майчинство са две думи, които досега трудно бихме събрали в едно и също изречение. Обикновено, името й се комбинира в изречение със следните изрази: "Меган Фокс и списание Максим", "Меган Фокс и татуировка на Мерилин Монро", "Меган Фокс и супер гореща", но "Меган Фокс и майчинство" - това вече е нещо ново.

Миналия месец, различни източници потвърдиха една и съща история пред RadarOnline: "Те просто разбраха случайно и са невероятно развълнувани. Все още е рано, така че казаха само на близки приятели и членове на семейството".