NOVA отново пуска Биг Брадър

Варна Лайф

29-04-2012, 19:16

Снимка:

Господари на ефира

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

От няколко месеца усилено се говори, че Нова телевизия отново е закупила права за излъчване на скандалния воайорски формат Биг Брадър.

От няколко месеца усилено се говори, че Нова телевизия отново е закупила права за излъчване на скандалния воайорски формат Биг Брадър. За сега телевизията е откупила лиценз за излъчване на два нови сезона.

Скоро стана ясно, че осъществяването на формата е възложено на Нико Тупарев и неговата компания „Old School”. Именно мастития ТВ продуцент направи първите и най-успешни сезони на световно известното шоу.

От различните сезони изгряха и емблематични лица, които намериха реализация на телевизионния екран.

Настоящия сезон на Биг Брадър ще бъде с известни личности, тоест Вип Брадър и ще бъде четвърти поред за родния ефир.

Засега сигурните имена, които ще бъдат уговаряни за участие, са Ирина Сарачинова и любовникът й Иван Христов. Водещите няма да откажат нито на Тупарев, нито на Нова телевизия, защото рискуват да останат без ефир.

Затова по всяка вероятност зрителите ще им гледат сеира още тази есен, пише в. „Всеки ден”.

Другата двойка, чието участие коментират продуцентите, са Кака Лара и новият й мъж Веселин Сивков, от когото роди миналата година. Бившата жена на Владо Береану вече е лице на медията и също не е в позиция да откаже.

Няколко популярни певици също са спрягани за героини на „ВИП Брадър 4”. Продуцентите мислели да поканят Ивана, Ирина Флорин и младата Дивна.

Тъй като Дивна е още непълнолетна, ще може да участва само, ако получи одобрението на родителите си.

Предложение за участие най-вероятно ще получи и депутатката от ДПС Петя Раева, обмислят като вариант продуцентите.