Тери Хатчър: Последната серия на „Отчаяни съпруги" раздава правосъдие

Варна Лайф

02-05-2012, 14:56

Снимка:

wenn.com / whosay.com / EvaLongoria

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Финалния епизод на сериала "Отчаяни съпруги" вече е заснет. На 26-ти Април актьоския и снимачен екип за последен път изиграха ролите си в сериала, който се превърна в крайъгален камък в телевизионната индустрия.

Трудно й е на Тери Хатчър, да повярва, че след осем години на Уистериа Лейн, 13 Mай ще бъде края на сериала "Отчаяни съпруги".

"Със всеки изминал ден, сериала ставаше все по - истински", казва Хатчър. Шоуто беше толкова популярно, че дори бившата първа дама Лора Буш веднъж се пошегува, "Дами и господа, аз съм отчаяна съпруга."

Хатчър, (47), която играе ролята на глуповатата Сюзън Майер, още от първия епизод през 2004 г., разкри мислите си за финалната серия пред списание Пийпъл по време на парти наречено „Уистериа Лейн Блок Парти”, в полза на Фондация за борба с кистозната фиброза.

"Имахме доста време да го осъзнаем, така че не сме в шок. Но, мисля, че просто не мога осъзная какво се случва наистина, докато всичко не свърши."

А, дали актьорския състав ще увисне, когато си каже последните реплики?

Според Хатчър финала на сериала раздава справедливост.

"Имам чувството, че на финала сме свършили доста добра работа, и сме отдали заслуженото на всички различни герои, от " Отчаяни съпруги ".

Гордостта на Хатчър от последния епизод е очевидна. Тя казва: "Дали е комедия, драма или физическа комедия, смятам, че историите имат смисъл. Сигурна съм, че нашия финал ще е много по-добър от някои други, правени преди това."