Мечтаете ли добрата фея да шета в дома ви?

Животът

10-05-2012, 07:32

Автор:

ВАРНАУТРЕ

Всичко от Автора

С пролетта идва  и нуждата от неизбежното  ежегодно пролетно почистване.

Някакси няма как да избягаме от него без значение колко сме заети или натоварени и колкото и да го отлагаме, винаги идва моментът, в който  трябва да отметнем тази задача.  
Представяли ли сте си някога, как Пепеляшка или някоя добра феичка влиза в дома ви и като с магия всичко заблестява от чистота? И да не сте си го представяли, не звучи ли наистина примамливо?  Но извън сферата на фантастичното, има и други решения и това са фирмите за професионално почистване, които ще свършат всичко вместо вас. PLHome е точно такава фирма и през есента се допита с анкета в своя сайт какво е вашето мнение относно услуги като професионалното почистване на домове, професионалния  домоуправител и цялостната поддръжка на общи части.  Благодарение на вас фирмата получи наистина ценна информация, а един от попълнилите анкетата бе изтеглен като победител и получи и страхотна награда – цялостно почистване на дома.
Десислава Димитрова бе изтеглена като победител в играта на PLHome и тази пролет тя се наслади на наградата си – цялостно почистване на дома. Но не феички се справиха перфектно с всичко, а професионалистите от PLHome.
Вижте от първо лице отзивите на победителката , а ако желаете и вашият дом да заблести като след магия, може да поситетите  www.plhome.net.
Останахте ли доволна от почистването на Вашия дом и оправдаха ли се очакванията Ви?
Десислава Димитрова: Да много съм доволна от почистването и напълно оправдахте очакванията ми. Служители Ви бяха много коректни и съвестни към задълженията си  и свършиха перфектно работата си.

Какво Ви хареса най-много в почистването, което направихме?
Десислава Димитрова: Най-много ми хареса качеството на почистването на стъклата,  както и вниманието обърнато на малките детайли.

Какво мислите за времето, за което беше направено почистването?
Десислава Димитрова: Времето за почистването на апартамента ми беше около 2часа. Само за сравнение бих казала, че на мен би ми отнело поне един ден.  

Бихте ли се възползвали в бъдеще от подобна услуга и при какви случаи?
Десислава Димитрова: Да бих се възползвала. Услугата е много актуална при по-големи пролетни почиствания или след ремонт, дори и при друго основно почистване.